iPhone'larda artık bu uygulamalar çalışmayacak! Aman dikkat...

İPhone veya İPad’de kullanılan bazı uygulamalar, iOS 11 sürümünün gelmesiyle birlikte çalışmayacak. Peki, iOS 11’le birlikte hangi uygulamalar çalışmayacak?

iPhone'larda artık bu uygulamalar çalışmayacak! Aman dikkat...
iPhone'larda artık bu uygulamalar çalışmayacak! Aman dikkat...
GİRİŞ 31.07.2017 10:08 GÜNCELLEME 31.07.2017 10:18

Yakın bir zaman içerisinde İPhone ve İPad’lere gelecek olan İOS 11 ile ilgili kullanıcıları ilgilendirecek önemli gelişmeler meydana geldi. İPhone ve İPad kullanıcıları için artık İOS 11 sürümünün gelecek olmasıyla birlikte beraberinde yeni güncellemeleri de getirecek. Yeni iOS 11 sürümü 64 bit olacağından dolayı eski sürümdeki 32 bit’lik uygulamalar artık kullanılamaz hale gelecek. Yeni sürüm 64 bit olarak çalışacağı için 32 bit’lik uygulamalar direkt olarak çalışmayacak.

*Hangi uygulamaların yeni gelecek iOS 11 sürümünden etkilenebileceğini görebilirsiniz. Bunu öğrenebilmek için kolayca şu adımları takip edebilirsiniz:

->Ayarlar > Genel > Hakkında > Uygulamalar kısmına gidin.

->Bir "Uygulama Uyumluluğu" sayfası göreceksiniz, burada şu anki haliyle iOS 11'de çalışmayacak olan uygulamaların listelendiğini göreceksiniz.

->Burada hiçbir uygulama görünmüyorsa, sevinebilirsiniz. iOS 11 hakkında endişelenecek hiçbir şeyiniz yok. Ama muhtemelen en azından birkaç uygulama 64-bit destekli olmayacaktır.

App Store'u açıp Güncellemeler kısmından yüklü uygulamaların güncellemelerini kontrol etmeyi unutmayın. İOS 11 yaklaştıkça, aktif yapımcılar uyumluluk için güncellemeler yayınlayacaktır. App Store'da bir uygulamanın sayfasını açıp aşağıya kaydırırsanız, geliştiricinin sitesine tıklayarak sayfalarını ziyaret edebilir ve iletişim bilgilerini oradan edinebilirsiniz. Sonra da iOS 11'e güncelleme yapıp yapmayacaklarını öğrenmek için bir e-mail veya mesaj gönderebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Para kuleleri skandalında komik savunma!
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi