iPhone 8 fiyatı ne kadar olacak? Yeni iddialar ortaya çıktı

Dünyanın en büyük akıllı telefon devlerinden Apple üreticisinin 12 Eylül tarihinde tanıtımını gerçekleştireceği iPhone 8 serisinin fiyatıyla ilgili iPhone tutkunlarını yakından ilgilendirecek yeni iddialar ortaya çıktı. Peki, sızdırılan yeni bilgiler doğrultusunda yeni iPhone 8’in fiyatı ne kadar olacak? İşte, yanıtı…

iPhone 8 fiyatı ne kadar olacak? Yeni iddialar ortaya çıktı
iPhone 8 fiyatı ne kadar olacak? Yeni iddialar ortaya çıktı
GİRİŞ 12.09.2017 11:07 GÜNCELLEME 12.09.2017 11:07

Apple üreticisinin 12 Eylül tarihinde tanıtımını gerçekleştirerek kullanıcılarla buluşturacağı yeni iPhone 8 modelinin fiyatına ilişkin yeni iddialar ortaya atıldı. Sızdırılan yeni bilgiler doğrultusunda, Apple'ın piyasaya sürmeye hazırlandığı iPhone 8 modelinin 512 GB'lık bir sürümle geleceği ve fiyatının da dudak uçuklatacağı iddia edildi.

İddialara göre iPhone 8'in klasik modeli 64 GB'lık dahili hafızaya sahip olacak ve tahmin edildiği üzere 999 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak. Fakat eğer 256 GB ya da 512 GB'lık bir model istiyorsanız, ödemeniz gereken miktar sırasıyla 1099 dolar ve 1199 dolar olacak.

Yine de ortaya atılan bu iddialar şimdilik yalnızca söylentiden oluşmaktadır. Apple kanadından yeni iPhone 8 serisinin fiyatıyla ilgili resmi açıklama gerçekleştirmesi bekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!