Facebook kullanıcılarından ‘telefonlarımız dinleniyor’ şikayeti artıyor... Facebook kullanıcıları, hesaplarındaki ‘şüpheli’ reklama dikkat çekiyor. Kullanıcılar, sitenin dinlediği konuşmalara göre reklamları yayınladığından kuşkulanıyor.

 

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Selim İst. 13.02.2018 22:54
    Dinleme surpriz değil, zaten paylaşımlarla herkes kendini ortaya koyuyor da, :) )) BENCE FACEBOOK YASAKLANSIN AYNI İŞİ GÖRECEK MİLLİ BİR PROGRAM KULLANALIM.. ÇİN BU İŞİ YAPTI BİZ DE YAPALIM... Reklam meselesine gelince demek ki her bir kişi için bir reklam görevlisi tayin etmiş. :))
  • mia 13.02.2018 22:17
    dinleniyor ve gönüllü bilgi aktarımı yapıyoruz resmen adın soyun sopun hobilerin fobilerin resimleriyle yaşadığın yerin siyasi eğilimlerin vs ...tüm istihbaratı elimizle veriyoruz en çok ve en kötüsü çocuklarımızı hedeflerine sokuyoruz o yüzden lütfen herşeyinizi en önemli varlıklarımızı çocukları paylaşmayın
  • ali 13.02.2018 21:56
    İnsanları ilk çıktığından beri bilişimle ilgili her konuda uyarıyoruz ama 10-15 sene önce bize deli gözüyle bakanlar, hipnotize olmuş gibi şeytanın ağına düşenler şimdi sudan çıkmış balığa dönüyorlar.
  • yunus 13.02.2018 19:03
    ilk defa facebbok hesabını açan arkadaşım arakadaş önerisinde ilk beni gördüğünde çok şaşırmıştı ,
  • OĞUZHAN 13.02.2018 13:16
    Aynen doğru bu olay bi akşam evde kalorifer peteklerini temizletmekten bahsediyorduk sabah baktığım da facebook ta kalorifer peteği temizleyen firmaların reklamları vardı bu tesadüftür dedik deneme yaptım akşam eşime çanta almaktan bahsettim sabah facebook baan çantası reklamına başladı ve o günden sonra doğru olduğuna inandım olayın
Daha fazla yorum görüntüle