Xiaomi'den üst düzey güvenlikli fare!

Çinli teknoloji devi Xiaomi bu seferde parmak izi okuyuculu fare geliştirdi. Oldukça geniş ürün yelpazesine sahip olan Xiaomi’nin yeni nesil faresi sayesinde bütün şifrelerinizi tek dokunuşla açabileceksiniz.

Xiaomi'den üst düzey güvenlikli fare!
Xiaomi'den üst düzey güvenlikli fare!
GİRİŞ 24.03.2018 17:01 GÜNCELLEME 24.03.2018 17:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Günümüzün akıllı telefonlarında olmazsa olmazlardan biri olan parmak izi, artık bilgisayarların farelerine kadar geldi. Xiaomi tarafından üretilen bu fare siyah, beyaz ve gümüş renk seçenekleriyle karşımıza çıkıyor. Hem sol hem de sağ elle kullanabilen bu fare alışık olduğumuz tasarıma sahip. Fakat bünyesinde normal farelerden çok daha işlevsel özellikleri barındırıyor. Tekerleğin hemen üst kısmına yerleştirilen bu sensör sayesinde bilgisayarınızın oturumunu kolayca kapatıp açabilecek veya bankacılık işlemlerinizi güvenle yapabileceksiniz. Peki ülkemize ne zaman gelecek ve ne kadar fiyata satılacak?

PARMAK İZİ OKUYUCULU FARE!

1600 DPI hassasiyete sahip olan parmak izi okuyuculu fare, sağ ve sol el kullanımına uygun olarak tasarlanmış. bu fare sayesinde eski bilgisayarlarınız artık eski kalmayacak. yeni nesil bilgisayarlarda alışık olduğumuz parmak izi okuyucular, Xiaomi sayesinde güvenli bir şekilde oturum açma, hesaplara parmak izi tanımlama, hatta bankacılık işlemlerinde bile kullanılabilecek. Siyah, beyaz ve gümüş olmak üzere 3 renk seçeneğine sahip. 30 dolar gibi bir fiyata sahip olacak ürün, 15 Nisan tarihinden itibaren satışa sunulacak.

YORUMLAR 2
  • ddd 6 yıl önce Şikayet Et
    adamlar yapıyor bee
    Cevapla
  • cevdet 6 yıl önce Şikayet Et
    evet kablolu yapıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal