Çentikli ekran akımına LG de katıldı!

Apple iPhone X modeliyle beraber başlattığı çentikli tasarım akımına, Asus'tan sonra LG'de ayak uydurdu.

Çentikli ekran akımına LG de katıldı!
Çentikli ekran akımına LG de katıldı!
GİRİŞ 07.03.2018 10:42 GÜNCELLEME 07.03.2018 10:48

Daha önce iPhone X'un tasarımını eksiksiz bir şekilde sızdıran Ben Geskin, şimdi de LG G7 (NEO) modelinin nasıl olacağını görseller ile açıkladı.

Güney Koreli devin yeni amiral gemisi LG G7'nin kalbinde Snapdragon 845 yonga seti ve 6 GB RAM yer alacak. 6 inç büyüklüğünde 3120 X 1440 çözünürlüğünde OLED ekran ile gelecek olan LG G7, modaya uyacak ve çentikli bir tasarım ile gelecek.

 

 


Çift kamera kurulumuna sahip olacak olan LG G7'nin, Android 9 P'nin çentik desteğinden yararlanarak rakiplerine göre daha iyi çentik deneyimi sunacağı söyleniyor.

Dolby Vision ve HDR10 görüntüleme teknolojileri sayesinde film izleme deneyimini üst seviyeye çıkarması beklenen LG G7, isteğe göre filmi kırpmadan 16:9 formatında ya da yakınlaştırma yaparak 18:9 oranında tam ekran olarak sunacak.


Bilindiği üzere iPhone X'da videoya yapılan yakınlaştırma, gözle görünür şekilde videonun kalitesini düşürüyor. LG G7'nin yakınlaştırma performansının iPhone X'dan daha iyi olacağını düşünülüyor ve uzmanlar telefonun fiyatının iPhone x'e göre neredeyse yarı yarıya daha ucuz olabileceğini belirtiyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!