Ücretsiz Fortnite Battel Royal mobile de geliyor!

Son zamanlarda ücretsiz olmasının da etkisiyle oyun dünyasını kasıp kavuran Fortnite Battle Royal oyunu, konsol ve PC'den sonra akıllı telefonlara da geliyor. Bedava oyun felsefesiyle yola çıkan Epic Games oyuncu sayısını kat kat arttıracağa benziyor.

Ücretsiz Fortnite Battel Royal mobile de geliyor!
Ücretsiz Fortnite Battel Royal mobile de geliyor!
GİRİŞ 09.03.2018 14:48 GÜNCELLEME 09.03.2018 14:53

Çıktığı günden itibaren oyun dünyasını sallayan Fortnite özellikle Battel Royal moduyla PUBG'nin en büyük rakibi olmayı başardı. Her ne kadar iki firma arasında kopya savaşları çıksa da Fortnite'ın oyunu ücretsiz sunması kısa sürerede PUBG'yi tahtından etmeyi başardı. Epic Games oyunu daha fazla platforma ulşatırma amacıyla mobil atağını da gerçekleştirerek PUBG'ye fark atmaya çalışacak.

Mobile de Free to play (oynaması ücretsiz) felsefesi ile çıkışını gerçekleştirecek olan Fortnite Battle Royale, uygulama içi satın alma seçenekleri ile oyuncuları para harcatmaya yönlendirecek gibi görünüyor.

 

 

Şimdilik sadece iOS sürümü duyurulan Fortnite Battle Royale, yakında Android platformuna da gelecek. Peki, Fortnite Battle Royale'ın mobil sürümü nasıl olacak?

Epic Games'in açıklamalarına göre; Fortnite Battle Royale'ın mobil sürümü, PC ve konsol sürümleri gibi oldukça geniş kapsamlı olacak.

Fortnite'ın mobil sürümü; PC ve konsollardaki yanı oynanışa, aynı haritaya, aynı içeriğe ve aynı güncellemelere sahip olacak. Ayrıca, çapraz platform desteği Fortnite'ın mobil sürümünde de yer alacak.

Çapraz platform sayesinde mobil cihazınızdan, PlayStation 4'te Fortnite oynayan kişiler ile savaşabileceksiniz. Bunun şimdiden çok büyük bir dezavantaj olacağını söyleyebiliriz.

12 Mart tarihinde yayınlanması beklenen Fortnite, ilk başta davetiye kodu ile çalışacak. Davetiye almak için oyunun resmi web sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama