Facebook sanal bombayı patlatıyor!

Facebook mayıs ayında düzenleyeceği F8 geliştirici etkinliğinde Oculus Go'yu satışa sunacak ve sanal gerçeklik alanındaki büyük yeniliklerini duyuracak

Facebook sanal bombayı patlatıyor!
Facebook sanal bombayı patlatıyor!
GİRİŞ 19.03.2018 17:10 GÜNCELLEME 19.03.2018 17:10

Variety'nin isimsiz kaynaklarına göre, Facebook daha önce duyurduğu Oculus Go hepsi bir arada sanal gerçeklik (VR) başlığını 1 Mayıs'ta düzenleyeceği F8 geliştiriciler konferansında tanıtacak. Oculus tarafından geçtiğimiz yılın ekim ayında tanıtılan 199 dolarlık başlığın, 2018'in ilk çeyreğinde satışa çıkacağı açıklanmıştı.

Facebook'un Oculus Go'yu satışa sunmak için neden F8 etkinliğinin düzenleneceği mayıs ayını beklediği ise kesin olarak bilinmiyor. Söylentiler tedarik zincirinde yaşanan soprunların ya da Facebook'un bu konferansı daha ilgi çekici kılmak için geciktiği yönünde yoğunlaşıyor.

Facebook'un Sanal ve Artırılmış Gerçeklikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Andrew Bosworth, geçtiğimiz ay Twitter hesabından bir açıklama yapmış ve bu yılki F8 etkinliğinin bugüne kadar Facebook'un en büyük VR ve AR duyurularına ev sahipliği yapacağını söylemişti.

Bugüne kadar Oculus Go'ya dair birçok söylenti ayyuka çıktı. Bunlar arasından başlığın Samsung Gear VR ile aynı işletim sistemini kullanacağı, 32 GB dahili hafıza sunacağı ve herhangi bir cihaza (telefon, bilgisayar v.b.) ihtiyaç duymadan kullanılabileceği öne çıkıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi