Mark Zuckerberg 24 saat içinde açıklama yapacak!

Facebook’un 50 milyon insanın verisini ABD’deki seçim kampanyasında kullanılmasını sağladığı Cambridge Analytica krizi büyüyor. Eleştirilerin odağındaki CEO Mark Zuckerberg, sessizliğini bozup 24 saat içinde konu ile ilgili bir açıklama yapmaya hazırlanıyor.

Mark Zuckerberg 24 saat içinde açıklama yapacak!
Mark Zuckerberg 24 saat içinde açıklama yapacak!
GİRİŞ 21.03.2018 16:23 GÜNCELLEME 21.03.2018 16:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

2.2 milyar insanın üyesi olduğu ve artık büyüme ve gelir gibi kaygısı kalmayan şirketin 2016 ABD seçimlerine yönelik skandalları, büyük bir itibar kaybına yol açtı. 

Eleştirilerin hedefinde bir dönem yeni nesil iletişim kahramanı olarak parmakla gösterilen ünlü CEO Mark Zuckerberg var. Şirket her ne kadar mağdur olduklarını dile getirip aklanmaya çalışsa da herkes, Zuck’ın ağzından dökülecek sözleri bekliyor.

 

 

Normal şartlarda kriz yönetimine ilişkin büyük şirketlerin en yetkili kanaldan, hızlı bir şekilde açıklama yapmaları ve aleve su dökmeleri beklenir. Ancak Camridge Analytica ortaya çıkalı üçüncü günün içindeyiz. Zuckerberg’in ise geçiştirilmiş değil, dolgun bir açıklama yapmak için beklediği söyleniyor. 

Şirketin İcra Kurulu Başkanı pozisyonunda olan Zuckerberg’in bu kimlikle 24 saat içinde bir açıklama yapması bekleniyor. Detaylara göre Zuckerberg, bu açıklamasında güven inşa etmek adına kapsamlı bir yorum getirmek istiyor.

Facebook’un CEO’su hizmetlerini nasıl güvende tutacaklarını ve verilerin gizlilğini arttırmaya yönelik nasıl bir hareket izleyeceklerini bu açıklama içerisinde paylaşabilir.

Süreçte tam olarak neler yaşandığını, bu durumun bizi neden ilgilendirdiğini anlamak adına haber içindeki ilgili içerik bölümlerine tıklayabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz, Zuckerberg’in açıklamasını da anbean aktarıyor olacağız. 

YORUMLAR 4
  • enes 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlardan herşey beklenir.
    Cevapla
  • hakkı 6 yıl önce Şikayet Et
    modern ajanlık aracı olan faceye yüklediklerine herkes çok dikkat etmeli.
    Cevapla
  • TALHA 6 yıl önce Şikayet Et
    facebook tam bir istihbarat merkezidir,bütün ülkelerin en büyük güvenlik açığıdır,acilen ülkemiz için alternatif üretilmeli
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye için de bir tehdittir Facebook.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması