Facebook'a bir darbe de ünlü isimlerden

Skandalın ardından aralarında ünlü şarkıcı Cher ve WhatsApp'ın kurucularından Brian Acton'un da bulunduğu ünlü isimler teker teker Facebook'tan kaçmaya başladı.

Facebook'a bir darbe de ünlü isimlerden
Facebook'a bir darbe de ünlü isimlerden
GİRİŞ 22.03.2018 13:40 GÜNCELLEME 22.03.2018 13:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Facebook'un, 2016 yılındaki ABD seçimlerinde 50 milyona yakın kullanıcısının verisini sızdırmasının yankıları devam ediyor. ABD Federal Ticaret Komisyonu, Facebook hakkında soruşturma başlatıldığını duyururken, şirket de skandalın patlak vermesinin ardından borsada milyarlarca dolar değer kaybetti.

Sosyal medya devinin kullanıcıları da harekete geçti. Olaya sert tepki gösteren kullanıcılar Twitter'da #FacebookuSil ve #FacebookuBoykotEt etiketleriyle binlerce paylaşım yapıyor.

Uzun yıllardır Facebook hesabı bulunan kullanıcılar, verilerinin güvenliği için hesaplarını teker teker siliyor.

O isimler arasına ünlüler de katılmaya başladı.

ABD'li şarkıcı Cher, Twitter'dan yaptığı paylaşımda Facebook hesabını sildiğini açıkladı. Cher mesajında, "Bu karar benim için çok zordu. Facebook benim etkinliklerime ve hayranlarımla buluşmama büyük katkı sağladı. Ama yine de hesabımı sildim, ülkemi seviyorum" yazdı.

2014'te Facebook tarafından 19 milyar dolara satın alınan WhatsApp'ın kurucularından Brian Acton da harekete destek verdi.

YORUMLAR 1
  • yami 6 yıl önce Şikayet Et
    ne demişler her çıkışın bir inişi vardır :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri