2018 bilgisayar ve telefonlar için en iyi antivirüs programları! İndirme linki..

Bilgisayarınız ve akıllı telefonlarınız ne kadar donanımlı olursa olsun, antivirüs programı kurulu olmadan korunmak neredeyse imkansız. Bu yüzden 2018 yılının en güvenilir ilk 5 ücretsiz antivirüs programını, özellikleri ile beraber sizler için derledik.

2018 bilgisayar ve telefonlar için en iyi antivirüs programları! İndirme linki..
2018 bilgisayar ve telefonlar için en iyi antivirüs programları! İndirme linki..
GİRİŞ 11.06.2018 11:27 GÜNCELLEME 11.06.2018 11:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Günümüzün korkulu rüyaları haline gelen virüsler, bilgisayar ve akıllı telefon kullanıcıları için büyük tehdit oluşturmaktadır. Ne kadar dikkatli olunursa olunsun, her geçen gün oldukça tehlikeli virüsler yayılmaya devam ediyor ve antivirüs programı kurulu olmayan bilgisayarlarda güvenlik seviyesi yok denecek kadar az oluyor. Güvenlik uzmanları, virüslerden korunmak için muhakkak profesyonel bir antivirüs programı kullanılması gerektiğini belirtiyor. Sizler için derlediğimiz antivirüs programları sayesinde artık bilgisayarlarınız reklam virüslerinden, fidye virüslerinden, casus yazılımlardan ve trojanlardan korunacak. İşte 2018 yılının en etkili ilk 5 antivirüs programı...

1. BİTDEFENDER ANTİVİRÜS ÜCRETSİZ!

Bitdefender Antivirus Free Edition, bilgisayarınızı kötü niyetli kişi ve yazılımlardan korumak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir güvenlik yazılımıdır. Bilgisayarınıza kurduğunuz andan itibaren arka planda çalışarak gerçek zamanlı bir koruma sağlamaya başlar. Hafif bir çalışma sistemine sahiptir; bu sayede bilgisayarınızı kasmadan, her zaman  kaynak tüketimini minimal düzeyde tutmaya çalışır. Bunun yanı sıra yüksek düzeyde bir koruma sağlar; kötü amaçlı yazılım, web site ve kişilere karşı akıllı koruma fonksiyonlarına sahiptir. Şu an Türkçe dil desteği bulunmamaktadır. Fakat genel olarak basit bir arayüze sahiptir.

Sistem Gereksinimleri: Windows, Mac, Android,  Sürüm: 2018

Özellikler: Kimlik avı koruması, Davranışsal analiz, Otomatik tarama

İşletim Sistemi: Windows 7 (SP1) / Veya Daha Güncel Bir Windows İşletim Sistemi

İşlemci: Intel Core Duo 2.0 GHz / Veya Daha Güçlü Bir İşlemci

Bellek: 2 GB

Disk Alanı: 1 GB

İndirmek İçin Tıklayınız…

2. AVAST ANTİVİRÜS ÜCRETSİZ SÜRÜM!

Avast Free Antivirus, kolay kullanımı, bilgisayarınızın güvenliğini tamamıyla sağlayan modülleri, internet koruması, e-posta denetimi vb. birçok özelliğinin yanında ücretsiz olmasıyla her bilgisayarda olması gereken bir antivirüs programıdır.

Avast ve AVG, resmi olarak 2016 yılının ortalarında anlaşmalarına rağmen henüz tam olarak birleşmedi. Daha yeni bir araya gelmiş olan şirket, iki ücretsiz antivirüs ürününün ayrı kalacağını söylüyor, ancak yakında ortak bir antivirüs programını piyasaya süreceklerini de biliyoruz. Bununla birlikte, Avast etkin kullanıcı tabanını (ve bu dolayısıyla tehdit algılama ağını) 400 milyona yakın bir kullanıcıya genişlettiği için, artık çok daha fazla veriye sahip. Avast Free Antivirus'un en yeni sürümü, pop-up'ların sesini kapatmak ve sistemin yükünü azaltmak için çok kullanışlı bir oyun moduna sahip ve arayüzüne de bir hayli özen gösteriyor. Ayrıca güvenlik portföyünüze gerçekten iyi bir ek olan bir şifre yöneticisi de var.

İndirmek İçin Tıklayınız…

3. KASPERSKY ÜCRETSİZ SÜRÜM!

Bilgisayarınızı her türlü tehdite karşı korur. Kaspersky Internet Security ile bilgisayarınız ve diğer cihazlarınız virüslere, fidye yazılımlarına, kimlik avına ve kimlik hırsızlığına karşı kesin bir koruma altına alınır. Çoklu cihaz desteği sayesinde PC, Mac ve mobil cihazlarınızda bütün internet işlemlerinizi güvenle yapmanızı sağlar. Gizliliğinizi korumanın yanı sıra bankacılık ve alışveriş işlemlerinde güvenliği artırır.

İndirmek İçin Tıklayınız…

3. AVIRA ANTİVİRÜS ÜCRETSİZ!

Avira Free Antivirus test edilen tehditlerin % 99.7'sini engelleyerek AV-TEST'in sıkı test programında yüksek puan almaya devam ediyor ve donanımınıza hiç yük olmuyor. 2018 yılında da şık ve yeni tasarımı ile temiz, samimi bir arabirime sahiptir.

Şifre avcılığına karşı koruması ve e-dolandırıcılık koruması, aylık 500MB'lık VPN ve çeşitli hızlandırma özellikleri ile ücretsiz bir güvenlik paketinin sunulması onu cazip kılan özelliklerden. Fakat tam sürüm için çok fazla bilgilendirme ve pop-up’a sahip bunu negatif bir özellik olarak sayabiliriz.

İşletim sistemi: Windows, Mac, Android, iOS | Sürüm: 2018 | Özellikler: Virüs tespiti, Kimlik Avı koruması, Entegre VPN, Sistem optimizasyon araçları.

İndirmek İçin Tıklayınız…

4. PANDA ÜCRETSİZ ANTİVİRÜS

Panda bulut tabanlı antivirüsün arka planda çalışırken sisteme biraz yük binebilir. AV-TEST’in yaptığı testlerde Panda Free Antivirüs’ün sistem üzerinde çoğu diğer antivirüs programından daha fazla yük oluşturduğu gözleniyor. Herhangi bir zamanda hem de Panda kendini güncellerken işlemcinin tavan yaptığını bizzat gördük.

Bununla birlikte oyunlarda ekstra CPU gücü elde etmeniz için kendini hafifleştirme özelliğine ve USB bellekleri (önceden kurulu casus yazılımlardan endişe duyuyorsanız kullanışlı) koruma özelliğine sahiptir.

İşletim sistemi: Windows | Sürüm: 18 | Özellikler: Bulut tabanlı tarama, Oyun modu, USB koruması, Önyüklenebilir kurtarma kiti.

İndirmek İçin Tıklayınız…

5. SOPHOS HOME ÜCRETSİZ ANTİVİRÜS

Sophos Home, kendisini "işletme sınıfı güvenlik" olarak pazarlarken, çoğu ücretsiz antivirüs yazılımından daha fazlasını yapabilir ve aslında aileler için daha uygundur. Anti-phishing(şifre avcılığı) ve en önemlisi içerik kontrolü gibi tarayıcı araçlarıyla birlikte standart antivirüs ve anti-malware koruması elde edersiniz. 10 tane bilgisayara kadar merkezi yönetim özelliği ile de, çocuklarınızın tarama seçeneklerini etkin bir şekilde kilitleyebilirsiniz.

İşletim sistemi: Windows, Mac | Sürüm: 17 | Özellikler: Virüs tespiti, Kimlik Avı koruması, Ebeveyn denetimleri, 10 bilgisayara kadar koruma.

İndirmek İçin Tıklayınız…

YORUMLAR 4
  • crack cracki cool 2 yıl önce Şikayet Et
    ESET Internet Security Crack is an effective device protection app. It works, unlike all adware, spyware, adware, and spyware programs. It is possible to protect your devices from https://crackcool.com/eset-internet-security-license-key/
    Cevapla
  • www.aridostlari.com 5 yıl önce Şikayet Et
    en iyisi panda gerini boş verin
    Cevapla
  • küçük 5 yıl önce Şikayet Et
    neden yerli güvenlik programlarına parantez açmıyorsunuz...
    Cevapla
  • Erenay 5 yıl önce Şikayet Et
    En iyisi hangisi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı