Yeni güncelleme geliyor! Kurtarabileceksiniz

WhatsApp’ın yeni özelliği sayesinde sildiğimiz fotoğraflar ve videolar geri getirilebilecek. Bu özellik akıllarda bazı soru işaretleri de oluşturdu.

Yeni güncelleme geliyor! Kurtarabileceksiniz
Yeni güncelleme geliyor! Kurtarabileceksiniz
GİRİŞ 15.04.2018 12:15 GÜNCELLEME 15.04.2018 12:15

WhatsApp, yeni güncellemesiyle yanlışlıkla sildiğimiz fotoğraf ve video gibi medya öğelerini geri getirmemizi sağlayacak. Güncelleme ile gelecek olan özelliğe ek olarak akıllarda ‘WhatsApp sildiğimiz dosyaları ve mesajları saklıyor mu?’ sorusu oluştu. Ancak bu konu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

Son günlerde yaşanan Facebook veri ihlali skandalı sonrasında böyle bir güncelleme WhatsApp’ın aleyhine olabilir. Bahsettiğimiz özellik şimdilik sadece Android kullanıcılarına getirilecek. Aslında daha önce de süreli olarak iOS ve Android için mevcuttu. İndirilmemiş medya dosyası 30 gün bekletiliyor ve daha sonra siliniyordu. Son güncellemeyle, WhatsApp bu özelliği biraz daha değiştirerek, medya başarılı olarak yüklendiyse eğer WhatsApp sunucuları yerine kullanıcı dosyaları uygulama içine kaydediliyor.

WhatsApp her geçen gün uygulamayı yenilemeye devam ediyor. En son olarak iPhone’lar için Touch ID desteği, gruplarda anket yapabilme, grup sohbetlerine 4.096 katılımcı ekleyebilme ve karanlık mod gibi yenilikleri kullanıcılar için sunmuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor