Cyber-Warrior Tim Akıncılar, YPG'nin inine girdi

Cyber-Warrior Tim Akıncılar Türk Hacker Grubu, Terör Örgütü YPG’nin sitelerine siber saldırı gerçekleştirdi.

Cyber-Warrior Tim Akıncılar, YPG'nin inine girdi
Cyber-Warrior Tim Akıncılar, YPG'nin inine girdi
GİRİŞ 23.04.2018 22:23 GÜNCELLEME 23.04.2018 23:13
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İnternet ortamında Türkiye’ye karşı düşmanca tavır sergileyen taraflara yönelik birçok operasyon gerçekleştiren Cyber-warrior.org'un Akıncılar timi bu kez de terör örgütü YPG’nin internet sitesine sızarak ABD’li eski askerlerin YPG saflarına katılmak için YPG’nin resmî sitesinden yardım istedikleri yazışmalarını deşifre etti.

Youtube üzerinden yayınladıkları video ile, sızdıkları YPG sitesindeki tüm verileri ele geçiren Akıncılar, daha sonra verilerin hepsini silerek siteye index attılar.

 

Yayınladıkları videoda yazışmalar görünürken ayrıca yayınladıkları resim ile de yazışmaları deşifre ettiler.

Cyber-Warrior Tim Akıncılar Türk Hacker Grubu, bugün gerçekleştirdikleri siber saldırılar ile YPG’ye ait ypgrojava.org sitesini ele geçirerek, "Bu site AKINCILAR tarafından mühürlendi. Biz Osmanlıyız, biz Türkiye’yiz, biz Akıncılarız!" notunu paylaşarak, Zeytin Dalı operasyonun 3.ayında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yanında oldukları mesajını verdiler. 

Cyber-Warrior Tim Akıncılar Türk Hacker Grubu yaptıkları açıklamada; "AKINCILAR olarak her zaman olduğu gibi Türkiye düşmanları olsun, İslam düşmanları olsun hepsinin bir bir ipini çektik, tepesine bindik.

YPG denen teröristlerin cezasını kestik ve YPG’nin resmi sitesine Allah (cc)’ın izniyle Akıncılar mührünü kalbine vurduk. Sahada TSK nasıl teröristlerin inlerine giriyorsa biz de bunların inlerine girdik ve başlarına yıktık. Bu operasyon ile birçok istihbarat değeri önemli bilgi ve belgeler ele geçirildi.

Bu bilgi ve belgeleri ilgili kurumlara ileteceğiz inşAllah. Operasyonumuzu AFRİN ŞEHİTLERİMİZE armağan ediyoruz. Ruhları Şad Olsun" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 15
  • Şef 5 yıl önce Şikayet Et
    Kodlama dersi ilk okuldan beri verilsin evet ben php html dillerini kendi çabımda ögrendim fakat bizim okullar kodlamada basit iyi yetiştirilmeli kodlama sıradan bi bilgi olmalı düşünün akılı ev sistemleri akılı araba akılı telefon donanım ucuzdur o donanımı öalıstıran yazılım çok pahlı mesela uçagı yaparsın ama tamamen yazılımla çalısır hesaplar yapar
    Cevapla
  • tarkankartalucuran 5 yıl önce Şikayet Et
    derslerle olmuyor maalesef kendi cabanla yapman gerek bende php mysql html uzmaniyim ayrica ccna gibi sertifikalarim var linux uzeri de uzmanligimvar
    Cevapla
  • doğanay 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bilgi ve tecrübelerinizi düşmanınkinden en az on kat eylesin inşallah duygulanmamak mümkün değil...
    Cevapla
  • Bumin Kağan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey şanlı ordu Ey şanlı asker haydi muzaffer
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Güzel böyle devamm
    Cevapla
  • İbrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Yiğitler Allah yar ve yardımcınız olsun!..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat