Çinli dev resmen Avrupa’ya açılıyor!

Alibaba'nın ardından dünyanın en büyük halka arzını gerçekleştirmeye hazırlanan Xiaomi, ayrıca Avrupa pazarına gireceğini açıkladı

Çinli dev resmen Avrupa’ya açılıyor!
Çinli dev resmen Avrupa’ya açılıyor!
GİRİŞ 04.05.2018 17:15 GÜNCELLEME 04.05.2018 17:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çinli teknoloji devi Xiaomi, akıllı telefonlarını Birleşik Krallık başta olmak üzere Avrupa ülkelerinde satmaya hazırlanıyor. CK Hutchison ile anlaşan Xiaomi’nin cihazları ilk etapta Three UK operatörü üzerinden İngiltere’de satılacak, sonrasındaysa A.S Watson mağazaları’nın bulunduğu Avrupa ülkelerinde raflara çıkacak.

Xiaomi, akıllı telefonların aynı sıra dizüstü bilgisayarlar, akıllı elektrikli süpürgeler, akıllı bisikletler, hava filtreleri gibi ürünler de geliştiriyor. Bu cihazlardan hangilerinin Avrupa’ya geleceği henüz bilinmezken, Xiaomi’nin Mi markasını taşıyan telefonların ve bağlantılı cihazların Avrupa’ya sunulacak ilk ürünler olması bekleniyor.

Dünyanın en büyük dördüncü akıllı telefon üreticisi konumunda olan Xiaomi, geçtiğimiz yıl Barcelona’da bir Mi mağazası açarak burada akıllı telefon ve bağlantılı cihazlarını İspanyol ve Katalan tüketicilere sunmaya başlamıştı.

Xiaomi’nin 3 Group (Three UK’nin çatı şirketi) ve A.S Watson ile yaptığı anlaşmalar sonucunda, şirketin ürünleri Avusturya, Danimarka, Hong Kong, İrlanda, İtalya, İsveç ve İngiltere’de tüketicilerle buluşacak.

YORUMLAR 2
  • caylak 5 yıl önce Şikayet Et
    xiaomi asya pazarinda peynir ekmek gibi satiyor avrupada da aynisi olacak
    Cevapla
  • aziz yılmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    hayranım çinlilere..adamlar ucuz işçilikle tüm dünya markalarını kendine çekti..şimdide dünya markası oluşturuyor..1 yıldır xiaomi redmix4 kullanıyorm.100 usd ye aldım..3 gb ram 32 rom..işimi fazlası ile görüyor.inşallah bize gelmezde fiyat stabil kalır..6 ram 64 rom lu 835 snapli teli 2 bin...emsali 5 bin..sağlam tel..kullanıcı tavsiyesi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak