Fortnite bilgisayara nasıl indirilir nasıl oynanır? Fortnite bedava mı?

Fortnite oyunu yılın en çok oynanan oyunları arasında yer alıyor. Peki Fortnite bilgisayara nasıl kurulur? Sistem gereksinimleri nelerdir? Oyun bedava mı? İşte detaylar...

Fortnite bilgisayara nasıl indirilir nasıl oynanır? Fortnite bedava mı?
Fortnite bilgisayara nasıl indirilir nasıl oynanır? Fortnite bedava mı?
GİRİŞ 29.05.2018 10:14 GÜNCELLEME 29.05.2018 10:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fortnite oyunu, Epic Game tarafından oyuncuların beğenisine sunuldu. Bu oyun şu an Steam üzerinde bulunmuyor ancak Epic Game’in kendi sitesi üzerinden ( epicgames.com) bu oyunu ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Bu oyun PUBG ile aynı dinamiklere sahip diyebiliriz. Hatta aynı hikayede bir oyun 100 oyuncu bir haritaya bırakılıyor ve hayatta kalmaya çalışıyorlar.

FORTNİTE NASIL İNDİRİLİR?

Oyunu indirmek için Bu Siteye Girerek sayfanın hemen sağ üstte bulunan “login” kısmına tıklamalısınız. Karşınıza gelen bu formda en altta gözüken ” Don't Have An Epic Games Account ” ibaresinin yanındaki ''Sign Up'' kelimesine tıklıyoruz. Bu formu doğru bir şekilde doldurduktan sonra  karşınıza böyle bir panel çıkacaktır. Sonra yine Epic game sitesinden kayıt olduğunuz bilgileri ile giriş yapın sol üstte Game kısmından FORTNİTE oyununa tıklayınız. Karşınıza ;

''Download'' tuşuna bastıktan sonra ise karşınıza gelen sekmeden bilgisayarınız Windows ise Windows seçeneğini Mac ise Mac seçeneğini tıklayın ve tıkladıktan sonra  oyunun Setup dosyası bilgisayarınıza iniyor.

OYUN NASIL KURULUR?

İşletim sistemimize göre indirmiş olduğumuz oyunun Setup dosyasını açıyoruz. Karşımıza çıkan pencereye sırasıyla Install sonra Next diyoruz ve karşımıza ''Downloading Update'' adlı bir sekme çıkıyor bu sekme de bir indirme olayı gerçekleşiyor bu indirme sayesinden oyun dosyalarını bilgisayarımıza indiriyor. Oyun dosyaları inince oyun başlangıç ekranı karşınıza geliyor.

Epic Game sitesine kayıt olduğunuz bilgileri bu ''login'' ekranına giriyoruz. Bilgilerinizi girdiğinizde gördüğünüz gibi sol kısımda ''Install'' yazısına tıklıyorsunuz.

Tıkladıktan sonra bir sözleşme geliyor, sözleşme diyince korkmayın kurallar yazıyor onayladıktan sonra sözleşmeyi bir daha ''Install'' butonu geliyor bir daha tıklayınız ona bu sefer oyunun kurulacağı dosyayı seçiyorsunuz ve oyununuz bilgisayarınıza tamamen kurulma işlemi başlatılıyor. Oyunu bilgisayarınıza kurulduktan sonra oyuna tıklayıp giriş bilgilerimizi yazarak oyuna giriş yapabiliyoruz.

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ!

 

YORUMLAR 3
  • ıbrahım 2 yıl önce Şikayet Et
    fortnıte nasıl yüklenir
    Cevapla
  • Name 4 yıl önce Şikayet Et
    ben fortnite indirdim hesap istiyo giriyorum acmıyo oyunu
    Cevapla
  • Aleks 5 yıl önce Şikayet Et
    fortnite oynamak istiyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!