Apple watchOS 5'in özellikleri neler?

Apple iOS 12 ile birlikte akıllı saatlerinin yeni işletim sistemi olan watchOS 5’i tanıttı. Peki yeni sürümle birlikte Apple Watch’lara hangi yenilikler gelecek?

Apple watchOS 5'in özellikleri neler?
Apple watchOS 5'in özellikleri neler?
GİRİŞ 11.06.2018 14:08 GÜNCELLEME 11.06.2018 14:08

Apple watchOS’un yeni sürümü olan 5 ile artık daha güçlü ve fazla kişiselleştirilebiliyor. Yeni sürüm ile birlikte Companions, etkinliğini paylaşan arkadaşlarınızla yarışmanıza izin yeriyor. Yeni aktiviteler arasına eklenen Hiking, ritminizi görmenizi sağlıyor. Faydalı olacak yeniliklerden bir tanesi, egzersize başlayıp bunu Apple Watch'ta başlatmayı unuttuğunuzda, saatin size uyarı vermesi ve o ana kadarki egzersizinizi de değerlendirmesi. İşte detaylar...

APPLE WATCHOS 5 ÖZELLİKLERİ!

Apple yeni sürüm ile birlikte özellikle sağlık ve fitness alanında önemli geliştirmelere imza atmış durumda. WatchOS’ da Apple Watch kullanıcıları hedeflerine ulaştıkça ödüller kazanabilecek. Ayrıca bu kazanılan ödülleri arkadaşlarınızla paylaşabilmek de mümkün bir hale geliyor Apple Watch yeni watchOS ile birlikte yoga egzersizlerini algılayabilecek, koşularda dakikada adım sayılarını gösterebilecek. Ayrıca saatler arasındaki iletişim artık hem hücresel hem de WiFi üzerinden sağlanabilecek.

Apple, Walkie -Talkie isimli telsiz görevi gören bir özellik de ekledi. Hem hücresel veri üzerinden hem de WiFi üzerinden kullanılabilen bu özellik ile arkadaşlarınızda çok daha hızlı bir şekilde iletişim kurmanız mümkün hale geliyor. Tüm bunların yanında Siri konusunda da yeniliğe giden Apple, kullanıcıların yorumlarını dikkate almış olmalı ki taleplerini watchOS’ a eklemiş. Artık Siri ile ortak çalışabilecek özellik watchOS 5’de kullanılabilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması