iPhone da çift SIM kart özelliğini ortaya çıkardı!

30 Temmuz'da yayınlanan IOS 12 Beta 5, çift SIM kartlı iPhone'ların yolda olduğunu ortaya çıkardı! Yazılımda çift SIM karta ilişkin kodlar bulundu

iPhone da çift SIM kart özelliğini ortaya çıkardı!
iPhone da çift SIM kart özelliğini ortaya çıkardı!
GİRİŞ 01.08.2018 10:52 GÜNCELLEME 01.08.2018 10:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Apple, 2018'de çıkaracağı iPhone modellerinden en az birinde çift SIM kart desteği sunabilir! Bir iddiadan fazlası olan bu bilgi, IOS 12'nin 30 Temmuz'da yayınlanan yeni betası ile açığa çıktı. Bilindiği üzere IOS 12'nin beşinci betası, 30 Temmuz'da geliştiriciler için yayınlanmıştı. Yayınlanan betaya göz atan 9to5Mac ekibinin, yazılımda çift SIM kart özelliğine ilişkin kodları bulması bir gün sürdü.

Tanımlama raporları oluşturmaktan sorumlu olan sistemin bir bölümünde "secondSimStatus" ve "secondSimTrayStatus" ibareleri bulunurken, başka bir bileşende de "isDualSimDevice" tanımının kullanıldığı göze çarptı.

Kodlar gösteriyor ki yeni iPhone'lardan en az birinde çift SIM kart desteği bulunacak fakat bilinmeyen şey ise hangi modelde kullanılacağı. Bilindiği üzere Apple, eylül ayında 3 yeni iPhone'un duyurusunu yapacak. Tahminler, 6,5 inçlik OLED ekranlı iPhone X Plus'ta çift SIM kart desteğinin bulunabileceği noktasında birleşiyor. 6,1 inç boyutundaki LCD ekranlı nispeten uygun fiyatlı iPhone'da ve 5,8 inçlik iPhone SE2 olacağı düşünülen modelde ise böyle bir desteğin bulunacağına ihtimal verilmiyor.

YORUMLAR 2
  • he he 5 yıl önce Şikayet Et
    hazirlanin sar degeri 4000w olacak
    Cevapla
  • Ömer Rüştü 5 yıl önce Şikayet Et
    almayın çok çok pahalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt