Bilal TOPÇU, Teknopark İstanbul Genel Müdürü Oldu

Teknopark İstanbul Genel Müdürlüğüne, 12 Eylül 2018 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla Bilal TOPÇU atandı.

Bilal TOPÇU, Teknopark İstanbul Genel Müdürü Oldu
Bilal TOPÇU, Teknopark İstanbul Genel Müdürü Oldu
GİRİŞ 13.09.2018 12:46 GÜNCELLEME 13.09.2018 13:12

1981 Üsküdar’da doğan Bilal TOPÇU Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra  Lisans derecesini Sakarya Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde tamamladı. Yüksek Lisans eğitimine Medeniyet Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde halen devam etmektedir.

TOPÇU, ABD'de özel bir şirkette 3 sene Bölge Müdürlükleri ve ithalat-toptan satış müdürlüğü yaptıktan sonra Türkiye'ye dönmüş ve zincir market ve otomotiv sektöründeki şirketlerde yöneticilik ve finans müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur.

 

 

Siyasi kariyerine 2009’da İstanbul Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı ile başlamış ve  2011 Genel Seçimlerinde İstanbul 1. bölge milletvekili adayı, 2012-2015- İstanbul il yönetim kurulu üyeliği ve teşkilat başkanlığı,  2016-2018 yılları arasında da T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Danışmanı görevlerinde bulunmuştur.

Medeniyet Üniversitesi Mezunlar ve Mensuplar Derneği Kurucu Başkanı, Dünya Etnospor Konfederasyonu Yönetim Kurulu ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyelikleri devam etmektedir.

Evli 2 çocuk sahibi olan TOPÇU, ileri derecede İngilizce bilmektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açılan soykırım davasına müdahil oluyor
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış