Xiaomi, Türkiye'deki ilk mağazasını açıyor! Mi Store açılışında ilk yüz kişiye..

Çinli teknoloji devi Xiaomi, Türkiye’deki ilk mağazasını açıyor. Xiaomi kullanıcılarının ve meraklılarının beklediği Mi Store, açılışına özel sürprizlerle ve indirimlerle Vadistanbul AVM'de açılıyor. Peki merakla beklenen Mi Store’nin açılış tarihi ne zaman?

Xiaomi, Türkiye'deki ilk mağazasını açıyor! Mi Store açılışında ilk yüz kişiye..
Xiaomi, Türkiye'deki ilk mağazasını açıyor! Mi Store açılışında ilk yüz kişiye..
GİRİŞ 15.09.2018 16:51 GÜNCELLEME 15.09.2018 16:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kullanıcıları tarafından fiyat-performans ve kalite bağlamında tam not alan Xiaomi kullanıcılarını sevindirecek haber nihayet geldi. Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin Türkiye yetkili distribütörü EVOFONE, ülkemizdeki ilk Mi Store mağazasını Çinli şirketin yöneticilerinin de katılacağı bir törenle 16 Eylül 2018 (Pazar) günü Vadistanbul AVM'de açacağını duyurdu. Açılışa yoğun ilgi ve özel indirimlerin de olacağını belirtelim. Peki Mi Store’de hangi ürünler yer alacak?

Mİ STORE TÜRKİYE AÇILIYOR!

Vadistanbul AVM’de açılışı yapılacak olan Mi Store’da akıllı telefondan televizyona, notebooktan drone’a, bisikletten scooter’a kadar her çeşit Xiaomi markalı yeni nesil teknolojik ürünler yer alacak.

Ayrıca ilk güne özel, aldığınız ilk ürüne %15, ikinciye %20 ve üçüncüye %30 indirim kazanın. İlk yüz müşteriye Mi Band 2, sonraki yüz müşteriye 10000 mAh Mi Powerbank, ayrıca ilk 800 şanslı müşteriye sürpriz hediyeler verilecek.

*İndirimler tek seferlik ödemeler için geçerlidir.

VADİSTANBUL AVM NEREDE?

Mi Store'un Türkiye'de kurulan ilk mağazasının açılacağı Vadistanbul Alışveriş Merkezi, Ayazağa Mahallesi, Cendere Cd. 109/C, 34396 Sarıyer/İstanbul adresinde yer almaktadır.

YORUMLAR 1
  • Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    bu evofone, xiaomi telefonlarini evo bilgi teknolojileri adiyla distribütör garantili olarak satip garantili hicbir telefonu tamir etmeden kullanici hatasi bahanesiyle herkesten para isteyen, onbinlerce kisiyi en az 2 ay surelerle madur eden firmadir kesin, milletimize artik resmi olarak geçmis olsun!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış