Huawei de Türkiye'de mağaza açacak!

Firmaların Türkiye'de kendi mağazalarını açma furyasına Huawei de katılıyor. Teknoloji devi İstanbul ve İzmir'de mağaza açmaya hazırlanıyor.

Huawei de Türkiye'de mağaza açacak!
Huawei de Türkiye'de mağaza açacak!
GİRİŞ 09.10.2018 09:53 GÜNCELLEME 09.10.2018 09:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Teknoloji dünyasında Apple tarafından başlatılan ve dünya çapında devam eden bir satış tekniği olan marka mağazaları furyasına yıllar içinde Samsung, Xiaomi, Microsoft ve benzeri teknoloji markaları da katılmıştı. Bugüne kadar Türkiye'de kendine özel mağazası bulunmayan Huawei, bu konuda adım atmaya karar verdi.

Türkiye pazarında Honor alt markasıyla da bulunan Huawei, İstanbul ve İzmir'de mağaza açmaya hazırlanıyor. Hazırlıklar resmi olarak duyurulmasa da LinkedIn üzerinde açılan ilanlarda her iki şehir için açılacak olan mağazalarda çalışmak üzere müdür arayışı bulunuyor. Açılacak mağazaların yeri konusunda bir bilgi bulunmuyor. Ancak muhtemel beklenti ulaşımı kolay merkezi bir AVM'de olacağı yönünde.

 

 

Yakın zamanda Xiaomi de Türkiye'de ilk mağazasını İstanbul'da bulunan Vadiİstanbul AVM'de açmıştı. Türkiye'de mağazası bulunan markalardan biri olan Samsung'un da çeşitli lokasyonlarda mağazaları yer alıyor. Apple'ın da ikisi de İstanbul'da olmak üzere mağazaları bulunuyor. Huawei kendi ürünleriyle bu markalarla kendi mağazasında rekabet etmeye hazırlanıyor.

YORUMLAR 4
  • MUSTAFA 5 yıl önce Şikayet Et
    bayilik açmak istiyorum bende acaba ne yapmam hangi numara ile görüşmem gerekir.
    Cevapla
  • erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Huaweinin Ankarada yetkili servisi ve magazası var
    Cevapla
  • Cengaver 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar gördüler güzel pazarı hemen mağaza açıyorlar. Hafta sonu fırsat bulursanız bir teknoloji markete gidin. Millet 3 nesil orada. Nenesini almış gelmiş telefon bakıyorlar
    Cevapla
  • Vampizza 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim üretigimiz yerli Cep Telefonu Markasi Cine Magaza acsin!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı