Türkiye'de bir ilk gerçekleşti

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) 3 adet daha T129 ATAK helikopterin TSK’ya teslim edildiğini duyurdu. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, teslimatın Türkiye'de bir ilk olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 09.10.2018 22:00 GÜNCELLEME 10.10.2018 09:50
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

TUSAŞ bir günde 3 T129B ATAK tipi taarruz helikopterini Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na teslim ederek rekor kırdı.



MADDELER BİR BİR HAYATA GEÇİRİLİYOR

Savunma Sanayii Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 100 günlük icraat programındaki maddeleri bir bir hayata geçiriyoruz. 3 adet daha T129 atak helikopteri teslim ederek bu alandaki taahhüdümüzü yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz.'' ifadeleri yer aldı.

'TÜRKİYE'DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK'

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nden yapılan açıklamada ise ''Türkiye’de bir ilki Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na aynı günde 3 adet ATAK helikopterimizi teslim ederek gerçekleştirdik.'' denildi.

Haber7

YORUMLAR 23
  • batan güneş 5 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkenin gücü tarinde ve milletinin yüreyindedir allahın mucizesi herzaman tarihini yeniliyecektir bu millet büyük olmayı haketti busevgi bütün insanlığın yüreyini ısıtacak dünya deyişecek bu güzel gençlik olduğu sürece allah dünyayı ve insanları kardeş olun ve birbirinize yardımcı olun işlerinizi kolaylaştırın diye bizi yarattı herkesi ve dünyadaki gerçek sevgiyi yaşatanları seviyouz
    Cevapla
  • Musa 04 5 yıl önce Şikayet Et
    Sultan Abdülhamid Han dan sonra ilk defa bir lider Kendi ülkesine savunma sanayi konusunda yatırım yapıyor yaptırıyor Allah taş koyanlardan razı olsun Bu vatanın hizmetinde emeği olanların Allah başarıya ulaştırılmasında yardımcıları olsun işte benim Bir liderin dediğim insan böyle olmalı Vatanını milletini seven ancak bu kadar olur hiçbir ırkı kökeni ayrılmadan herkese kucak açan Ama tabii ki terörü yapanları teröristlere de aman vermeyen liderimizi Allah korusun Allah muhafaza eylesin Allah başarıya ulaştırsın
    Cevapla
  • umut 5 yıl önce Şikayet Et
    yürü be uzun adam kim tutar seni . Allah'ına Kurban senin
    Cevapla
  • saydemir 5 yıl önce Şikayet Et
    Emeği geçenlerden Allah razı olsun.2002 öncesi niye yoktu diye düşünmek gerekir
    Cevapla
  • Burhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Malesef çoğu vatandaşımız bunu düşünmüyor, yapılan hizmetleri görmüyor.
    Cevapla
  • maasallah barekallah 5 yıl önce Şikayet Et
    vatan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!