Arjantin Uzay Ajansı’na ait SAOCOM 1A uydusunu uzaya taşıyan SpaceX'e ait Falcon 9 roketinin Kaliforniya’daki Vandenberg Hava Üssü‘nden fırlatıldıktan sonra kaydedilen görüntüsü sosyal medyada büyük ilgi gördü.

 

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Erhan 08.11.2018 10:49
    Aziz kardeş bu kadar cahil olmaya gerek yok fotoğraf mı kaldı artık nasa uydulardan canlı yayın yapıyor dünyanın yuvarlak olduğunu oradan görebilirsin.. haa ama inkar etmek istersen o ayrı dünya sana olsun seni mi kıracaz..
  • Mert 11.10.2018 11:43
    Füzenin dünyaya verdiği zararı izledik.
  • dikkat 11.10.2018 10:22
    füze tamam da altındaki cisim ne öyle uçak mı, uzay aracı mı, amma hızlı gidiyor.. bir daha bakın..
  • ahmet 11.10.2018 10:03
    Dünyayı yeniden keşfetmeye çalışanların böyle mealci kafalardan çıkması tesadüf değil tabi, kafasına göre Kuranı kerime mana verenler oldukça daha neler görücez bakalım.dünya düz ise sürekli kuzeye veya güneye veya kafan nereye esiyorsa artık o yöne gittiğin zaman kaf dağını bulup zümrüt zengini olman gerekir arkadaş, trump ta öyle zengin oldu deme sakın. aklında olsun o kadar yol katettim gene aynı yere geldim ulan dediğin vakit anlaki dünya çay tepsisi değilmiş.
  • Aziz 11.10.2018 08:19
    Yorumcu veya adın neyse, Gözünle gördün mü? Yok! şu ana kadar uzaydan tek parça çekilmiş bir dünya fotoğrafı var mı? Yok! Nasa dünya görüntülerinin birbirine eklenen fotoğraflar olduğunu kabul etti. Şunları araştır "operation fishbowl" [ akvaryum operasyonu ] "Operation Dominic" [ Dominic Rabbe Ait Demektir ] "Operation High Jump" ve Amiral Byrd ın günlükleri. Selamlar
Daha fazla yorum görüntüle