Adı Galaxy F! Hem kendisi hem de fiyatı katlanacak

Güney Koreli Samsung’un 2019’un ilk çeyreğinde satışa sunmayı planladığı "Infinity Flex" telefonu, ekranla birlikte fiyatı da katlayacak.

Adı Galaxy F! Hem kendisi hem de fiyatı katlanacak
Adı Galaxy F! Hem kendisi hem de fiyatı katlanacak
GİRİŞ 13.11.2018 16:17 GÜNCELLEME 13.11.2018 16:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Samsung’un geçen hafta ilk tanıtımını yaptığı katlanabilir akıllı telefonunun fiyatı ortaya çıktı. Güney Kore merkezli haber ajansı Yonhap’a göre, Samsung'un 2019 yılının ilk çeyreğinde satışa sunması beklenen katlanabilir akıllı telefonu “Galaxy F” adıyla gelecek.

Yonhap’ın endüstri gözlemcilerine dayandırdığı habere göre gelecek yılın mart ayında piyasaya çıkacağı tahmin edilen Galaxy F’in satış fiyatı ise 1770 dolar olacak. Samsung’un önümüzdeki aylarda seri üretimine başlayacağı cihaz, ilk planda sınırlı sayıda piyasaya sunulacak.

Samsung’un geçen hafta San Francisco’da düzenlediği Samsung Developer Conference 2018 etkinliğinde ilk kez sahneye çıkan katlanabilir ekranlı akıllı telefonun diyagonal büyüklüğü 7.3 inçe ulaşıyor.

Katlı haldeyken kalın bir cep telefonu büyüklüğündeki ve erkan büyüklüğü 4.58 inç olan cihaz, açıldığında bir tablet boyutlarına erişiyor.

EN AZ 1 MİLYON SATIŞ TAHMİNİ

Samsung Electronics BT ve Mobil İletişim Birimi Başkanı ve CEO’su DJ Koh, ilk planda katlanabilir ekranlı telefondan en az 1 milyon adetlik sevkiyat yapacaklarını söylemişti. Samsung'a yakın kaynaklardan edinilen bilgiler, firmanın katlanabilir akıllı telefon için düşündüğü fiyatı ve satış beklentilerini ortaya çıkardı.

TÜRKİYE FİYATI 10 BİN TL’Yİ AŞAR

Samsung’un ilk katlanabilir akıllı telefonu olan "Infinity Flex" ekranlı akıllı telefon, aynı zamanda Samsung’un en pahalı akıllı telefonu da olmuş olacak. Halen şirketin amiral gemisi konumunda olan Samsung Galaxy Note 9’un ABD’deki fiyatı 128 GB’lik modeli 999 dolar, 512 GB’lik modeli ise 1249 dolara satılıyor.

Samsung’un katlanabilir ekranlı telefonun Türkiye’de satışa sunulması durumunda ise fiyatın 10 bin TL’yi aşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

YORUMLAR 1
  • bender bey 5 yıl önce Şikayet Et
    gerek yok kalsın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü