Wattozz için ilk satış sözleşmesi imzalandı

Milli elektroşok silahı Wattozz'un satışı için Malezyalı Dian Synergy firması ile 5 milyon dolarlık sözleşmeye imza atıldı.

GİRİŞ 20.12.2018 01:05 GÜNCELLEME 20.12.2018 01:07
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Albayraklar Şirketler Grubundan yapılan açıklamada, dünyanın ilk kablosuz elektroşok silahı Wattozz için birçok ülkeden sipariş geldiği belirtildi.

 

 

Wattozz'un ilk satış sözleşmesinin bugün imzalandığı bildirilen açıklamada, "Malezyalı Dian Synergy firması ile 5 milyon dolarlık satış sözleşmesi imzalandı." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Albayraklar Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Albayrak, hedeflerinin Wattozz ile Türkiye'ye yılda ortalama 250 milyon dolar girdi sağlamak olduğunu kaydetti.

 


100'DEN FAZLA ÜLKE BAŞVURUDA BULUNDU

Albayrak, Wattozz'un artık dünya markası haline geldiğini ve 100'ün üzerinde farklı ülkeden gelen distribütörlük başvurularını değerlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

Malezyalı firma yetkilisi Bakhtiar Bin İbrahim de Türkiye'nin ürettiği ürünlerin kalitesine güvendiklerini ve Wattozz'a hayat kurtaran bir silah gözüyle baktıklarını ifade etti.

Silahın Malezya'daki tanıtımı 24 Ocak 2019'da Kuala Lumpur'da gerçekleştirilecek.

YORUMLAR 22
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal
    Cevapla
  • YUNUS TORPİL 5 yıl önce Şikayet Et
    yürü aslanlarım, millet yürüyecek arkandan... yeni şeyler üreten mühendislerimize teşekkürler.. allah yar ve yardımcınız olsun...
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Keşke ismi de TÜRKÇE olsaydı.
    Cevapla
  • tekiner 5 yıl önce Şikayet Et
    İşte budur gerçekten çok güzel çalışmalara imza atılıyor Türkiye şaha kalkıyor Allah'ın verdiği aklı en iyi şekilde kullanırsan daha neler olur
    Cevapla
  • Kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    vira BİSMİLLAH.hay maşallah.devamı bol bol gelir İNŞAALLAH..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir
CHP'li belediyelerdeki akraba atamaları Fatih Portakal'ı çileden çıkardı: Yazıklar olsun