Tatilde çalışmaya, üretmeye devam!

Bilim Üsküdar atölyeleri yarıyıl döneminde de özel programlarla devam ediyor.

Tatilde çalışmaya, üretmeye devam!
Tatilde çalışmaya, üretmeye devam!
GİRİŞ 18.01.2019 21:22 GÜNCELLEME 18.01.2019 21:29

Öğrencilerin robotik ve kodlama alanında kendilerini geliştirerek, üreten bir nesil olmalarını destekleyen, Türkiye'de teknolojinin gelişiminde önemli rol oynayan T3 Vakfı'nın desteklediği Bilim Üsküdar atölyeleri, yarıyıl döneminde özel programlarla devam ediyor.



5 ALANDA EĞİTİM

Astronomi, Havacılık ve Uzay Atölyesi, Teknoloji Atölyesi, Matematik Atölyesi, Doğa Bilimleri Atölyesi (Fizik, Kimya, Biyoloji), Tasarım Atölyesi olmak üzere toplam beş farklı alanda ilkokul ve ortaokul çağındaki öğrencilere özgün içeriğiyle uygulamalı programın detayları belli oldu.







Bilim Üsküdar hakkında;

Bilim ve bilimsel düşüncenin, toplumun tüm katmanlarıyla buluşturulması amacıyla ortaya çıkan “Bilim Üsküdar”, bilimsel gelişmeleri toplumla buluşturmanın yanı sıra bilimsel düşünce sistematiğinin alt yaş gruplarından başlayarak, topluma öğretilmesini de hedefleyen bir öğrenme merkezidir.

Astronomi, Havacılık ve Uzay Atölyesi, Teknoloji Atölyesi, Matematik Atölyesi, Doğa Bilimleri Atölyesi (Fizik, Kimya, Biyoloji), Tasarım Atölyesi olmak üzere toplam beş farklı alanda ilkokul ve ortaokul çağındaki öğrencilere özgün içeriğiyle uygulamalı atölye eğitimleri verilmektedir.

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi