WhatsApp'a bugünden itibaren sınırlama geliyor

WhatsApp, yanlış bilgilendirme ve söylentilerle mücadele etmek amacıyla “ilet” özelliğine bugünden itibaren sınırlandırma getiriyor.

WhatsApp'a bugünden itibaren sınırlama geliyor
WhatsApp'a bugünden itibaren sınırlama geliyor
GİRİŞ 21.01.2019 16:37 GÜNCELLEME 21.01.2019 16:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spam ve hatalı bilgilendirme içeren mesajların büyük sorunlar oluşturması üzerine harekete geçen WhatsApp, mesajların hızlı bir şekilde yayılmasını sağlayan “ilet” özelliğine bugünden itibaren sınırlandırma getiriyor. Yeni sınırlandırma ile WhatsApp kullanıcıları bir mesajı yalnızca 5 bireysel ya da grup sohbetine iletebilecekler.
 
WhatsApp’ın Politika ve İletişim Başkan Yardımcısı Victoria Grand, Endonezya'nın başkenti Cakarta'da düzenlenen bir etkinlikte, "Bugünden itibaren ilet özelliğine beş mesaj limiti uyguluyoruz.” açıklamasında bulundu.
 
Geçtiğimiz yıl yapılan düzenleme ile WhatsApp kullanıcıları bir mesajı 20 bireysel ya da grup sohbetine iletebiliyorlardı. Son yapılan düzenleme ile bu sınır 5'e indirilmiş oldu.
 
Yapılan bu değişiklik, yaklaşık 1,5 milyar kullanıcısı olan WhatsApp’ın, sahte haberlerin, manipüle edilmiş fotoğrafların, bağlamı olmayan videoların, ses aldatmacalarının ve spamların yayılmasını engellemek ve uygulamanın kötüye kullanımını durdurmak için aradığı yeni yolların bir sonucu olarak ortaya çıktı.

YORUMLAR 1
  • Yorum 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi olur istemedigimiz mesajları almayız en azından
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı