Huawei iddiaları yalanladı!

Mobil şebeke operatör ağlarının çıkarlarını temsil eden ve MWC'yi düzenleyen bir kurum olan GSMA, Huawei'nin MWC 2019'a girişinin engelleneceği iddialarını reddetti.

Huawei iddiaları yalanladı!
Huawei iddiaları yalanladı!
GİRİŞ 10.02.2019 09:51 GÜNCELLEME 10.02.2019 09:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Huawei'nin son zamanlarda başı beladan (daha doğrusu yasaklardan) kurtulmuyor. Reuters Haber Ajansı da yakın zaman önce GSMA'nın Huawei'ye MWC için yasak uygulayacağını belirtmişti. GSMA ise buna cevap vererek Reuters'ın söylediği şeyin doğru olmadığını ve Huawei'ye karşı herhangi bir engelleme yapılmayacağını söyledi.
 
GSMA grubu, Reuters'ın raporunun gerçek bilgiler içermediğini ve ciddi derecede yanlış olduğunu belirtirken hiçbir tedarikçiyi yasaklama haklarının olmadığını ekledi. GSMA ayrıca Reuters'tan yanlış içeriklerini düzeltmelerini istedi.
 
Bu açıklamalardan sonra yönetim kurulu toplantılarının her yıl sektördeki güncel konuları görüşmek üzere yapılacağı belirten GSMA, bu seneki toplantılarda 5G'nin büyük yer kaplayacağını söyledi. Huawei'nin de 5G konusunda dünya liderlerinden biri olduğu düşünülünce, GSMA'nın açıklamasının tam zamanında olduğunu söylemek yanlış olmaz.

 

 

YORUMLAR 6
  • isteksiz 5 yıl önce Şikayet Et
    huawei şuanda apple ı soylamış durumda samsungla yarışıyor bu tip haberlere kulak vermeyin
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Huawei ve diğer çin ürünleri alınmamalı kardeşlerimize zulüm eden çin ürünlerine boykot
    Cevapla
  • Malatyam 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim yerli ve milli diye bir davamız yokki, herkes çıkarına bakar, bizim Vestelimiz var ama kimse yüzüne bakmaz, daha iyisi veya daha ucuz oldumu "VATANI BENMİ KURTARACAM" deyip alırız, iPhone Huawei farketmez hepsi aynı...
    Cevapla
  • Sefer 5 yıl önce Şikayet Et
    Vatansever adlı yorumcu 'Abd ürünleri alalım o zaman' şeklinde imalı bir yorumda bulunmuş ise de, Türkiye'nin Çin ile yıllık ticaret hacmi 25 milyar dolar; ihracat miktarımız 2 milyar dolar civarında, ithalat miktarımız ise 23 milyar dolar civarında olup bu durumda yapılması gereken ithal edilen ürünlerin yerli olarak üretilmesi için gereğinin yetkililer tarafından sağlanmasıdır.
    Cevapla
  • celal 5 yıl önce Şikayet Et
    doğru diyorsun da takkemiz,tesbihimiz ve seccedemizi dahi onlar üretiyor. yani malesef ülkemiz ekonomik işgal altında
    Cevapla
  • Vatansever2 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd ürünleri alalım o zaman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor