Selçuk Bayraktar başlatmıştı, destek yağdı!

Dünyanın en büyük ikinci havacılık festivali olan TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne başvurular sona erdi. Başvuruların son gününde TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın başlattığı tweet zincirine bazı bakanlar ve ünlü isimler destek verdi.

GİRİŞ 28.02.2019 21:55 GÜNCELLEME 28.02.2019 22:34
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın Hakkari Merkez Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin videosuyla başlattığı zincire çok sayıda ünlü isim destek verdi.

BAYRAKTAR BÖYLE BAŞLATTI

“Hayal ettiklerini araştırmak, geliştirmek, üretmek için herkes TEKNOFEST'te. Öyle değil mi?” sorusuyla zinciri başlatan Selçuk Bayraktar, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı ve TEKNOFEST İcra Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kacır’ı etiketledi.

Bu mesaj üzerine Kacır, “Kesinlikle öyle… Hakkari'den, Rize'ye herkes #TEKNOFEST'te” diyerek, Rize Merkez Kurtuluş İlkokulu öğrencilerinin videosunu paylaştı. Kacır, attığı mesaja Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar’ı
etiketledi.

 

Bakanlardan sosyal medya pası

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar da “Bu gençler çığır açıcı teknolojilerde ülkemizi en ileri seviyeye taşıyacak.” mesajıyla Rize Merkez Şehit Şuayip Seferoğlu İmam Hatip Ortaokulu’nun videosunu paylaştı. Haluk Bayraktar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a hitaben yazdığı, “Ne dersiniz Sn. Bakanım?” sorusu ile TEKNOFEST’in tüm paydaş bakanlıklar ve kurumlarına pas attı.

“Maşalllah derim”

Bakan Varank, oluşturulan TEKNOFEST zincirine kayıtsız kalmadı. Haluk Bayraktar’ın sorusuna, “Maşallah derim :)” yanıtını veren Varank, “Geleceğin Lider ülkesi Türkiye’yi inşa ederken ödüller kazanma ve genç bilim insanları ile tanışma fırsatı! Genç kardeşlerimizi TEKNOFEST’e bekliyoruz!” mesajını yazdı. Bakan Varank, mesajına Sinop Merkez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinin videosunu eklerken, “Öyle değil mi?” diyerek, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu sosyal medya zincirine ekledi.

 

ARR ARDA MESAJ ATTILAR

Sosyal medyada oluşturulan zincir Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir ile devam etti.

Zincirin diğer halkalarını oluşturan isimlerin yazdıkları mesajlar şöyle:

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu: Gençliğimiz yarınların gelişmiş ve müreffeh Türkiye’sini kurmak için TEKNOFEST’te yarışıyor! Alanya Hayate Hanım Ortaokulu. Herkes #TEKNOFEST'te Öyle değil mi? @MehmetErsoyTR
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: Doğayı, kültürü, tarihi koruyacak teknolojiler üretmek için
Herkes #TEKNOFEST'te! Burdur Anadolu İmam hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu. Öyle değil mi? @ziyaselcuk

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Teori ve pratik #TEKNOFEST’te buluşuyor! Öğrencilerimiz için hayal etme, üretme, başarma fırsatı. Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Ortaokulu. Öyle değil mi? @Mcahidturhan”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan: Ulaşılamayan yer kalmasın diye, Herkes #TEKNOFEST'te Tokat Bilim ve Sanat Merkezi Sen de orada mısın? @suleymansoylu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: #MilliTeknolojiHamlesi ülkemizin bağımsızlığı ve güvenliği için atılmış büyük bir adım. Geleceğin güvenli Türkiye’sini gençlerimiz kuracak! Şırnak Cizre Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu. Herkes #Teknofest’te @IsmailDemirSSB

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir: Türkiye’nin her yerinden #TEKNOFEST’e katılan gençlerimiz, bize istikbalimizin göklerde olduğunu gösteriyor! Van İpekyolu Fevzi Çakmak Ortaokulu. Herkes #TEKNOFEST’te

SON HALKA RESMİ HESAPTAN

Zincirin son halkası ise TEKNOFEST İstanbul’un resmî hesabından yapılan paylaşım oldu. “Biz de yarışmacılarımız gibi heyecanlıyız! Türkiye’nin birikimi ve geleceği ile tanışma fırsatı #TEKNOFEST’te, 2019 Teknoloji Yarışmaları’nda! Bugün başvurular için son gün” ifadesi kullanıldı.

YORUMLAR 10
  • Teklif. 5 yıl önce Şikayet Et
    Yöntem yanlış. Meskun mahalde çatışmaya girebilecek zırhlı drone projemiz var. Drone fabrikası kuracak halimiz yok, biz ilim adamıyız. Drone alıp, zırhlandırıp, silahlandırarak yapılabilecek bir proje bu. Ya dinle sen yap, ya ver parasını malzemeleri alıp ben yapayım, orduya teslim edeyim. Yoook. Sen yap da görelim, sonra 50BİN TL ödül verelim dersen, katılımlar böyle müsamere seviyesinde kalır. Geçen seneki projelerden hangi füze modeli üretime geçti? Hepsi oyuncak model seviyesindeydi.
    Cevapla
  • evladı osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    çocuklarımız bu günleri görmesin diye çok kalleşlikler yapıldı.durmak yok imanla ve azimle yola devam.tebrikler ve başarılar.maddi manevi destekleriz elbette.yeterki ülkem varolsun.
    Cevapla
  • İzmir Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Türkiye için el ele gurur duyduk sizinle başarılar Allah yardımcınız olsun. Reis yola devam
    Cevapla
  • Kemal Kılıçdaroğ 5 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler selamlar saygılar sevgiler.
    Cevapla
  • Hazım Coşkun 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben emekliyim maddi destek için hazırım böyle bir kampanya başlatulsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi