PUBG Lite sistem gereksinimleri neler?

PUBG Lite sürümüne Türkiye’yi de dahil etti ve artık Türk oyuncular bilgisayar üzerinden PUBG’yi ücretsiz oynayabilecekler. Peki PUBG lite oynamak için minimum sistem gereksinimleri neler?

PUBG Lite sistem gereksinimleri neler?
PUBG Lite sistem gereksinimleri neler?
GİRİŞ 16.05.2019 14:36 GÜNCELLEME 16.05.2019 14:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

PUBG Lite sonunda açık beta sürecine girdi. Oyunu indirmek ve oynamak tamamen ücretsiz olacak. Bluehole tarafından geliştirilen PUBG Lite, oyunu oynamak isteyen fakat sistemleri yetersiz kalan oyuncular için geliştirildi. Geçtiğimiz sene Bluehole tarafından açıklanan oyun 24 Ocak itibari ile deneme aşamasına geldi. İlk olarak sadece Erangel haritasına sahip olan oyuna daha sonradan orjinal PC sürümünde bulunan tüm haritalar ve özellikler eklenecek. Ayrıca oyun şu an sadece Tayland üzerinde etkin.

 

Oyunun grafikleri hatırı sayılır derecede düşürülmüş. Fakat PUBG Lite en üst grafik ayarları PC versiyonunda ki en düşük ayarlar kadar güzel. Yani grafik açısından tüm oyuncuları memnun edebilecek türde. PUBG Lite’nin en güzel yanı ücretsiz ve oyunu oynamak isteyen fakat sistem gereksinimlerini karşılamayan oyuncular için geliştirilmiş olması. Yani oyuna isteyen herkes sahip olabilecek ve hemen hemen her bilgisayarda çalışacak. PUBG Lite’ı dilerseniz Solo, dilerseniz arkadaşlarınız ile Duo veya Squad modunda oynayabilirsiniz. Eğer oyunu hemen denemek isterseniz, sisteminizin bazı lokayson ayarlarını değiştirmeniz ve VPN kullanmanız gerekecek. Çünkü oyunun beta süreci şu an sadece Tayland’lı ve Güney Asya’lı oyuncuları kapsayacak şekilde yapılandırılmış.

PUBG Lite Minimum Sistem Gereksinimleri

 

İşletim Sistemi

Windows 7/8/10 64 bit

Windows 7/8/10 64 bit

İşlemci

Intel Core i3 2,4 GHz

Intel Core i5 2,8 GHz

Bellek

4 GB

8 GB

Grafik işlemci

Intel HD Graphics 4000

NVIDIA GeForce GTX 6600

veya

AMD Radeon HD 7870

Depolama alanı

4 GB

DirectX sürümü

DirectX 11

YORUMLAR 2
  • Bir Kullanıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar bende oyun açılmıyor yardım edermısınız start basıyorum starting yazıyor oyuna girmiyor
    Cevapla
  • boşver 4 yıl önce Şikayet Et
    gtx 6600 yerine 8500 gt var olurmu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı