Huawei'den yeni hamle! İndirim başladı

Kullanıcı taleplerini dikkate alarak verdiği tüketici hizmetlerini geliştiren Huawei, teknik servis ücretlerinde indirim imkanı sunuyor

Huawei'den yeni hamle! İndirim başladı
Huawei'den yeni hamle! İndirim başladı
GİRİŞ 29.05.2019 09:34 GÜNCELLEME 29.05.2019 10:06
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kullanıcı taleplerini dikkate alarak verdiği tüketici hizmetlerini geliştiren Huawei, teknik servis ücretlerinde indirim kampanyası başlattı.

 

 

Huawei'den yapılan açıklamaya göre, bu haftadan itibaren başlayan kampanya kapsamında her ayın son perşembe, cuma ve cumartesi günleri, her türlü telefon onarımında 100 TL’ye varan indirimler Huawei sahiplerini bekliyor. Eğer bu günler tatil veya servisler kapalı ise gelecek ilk gün kampanya devam ediyor.

Huawei servis günleri, ayda bir kere teknik servise kendisi gelip cihazı elden teslim eden kullanıcılar için geçerli.

 

 

Kullanıcılar model fark etmeksizin telefonlarını doğrudan Huawei teknik servisine getirdiklerinde, 1 saat içinde sorun giderilip telefon kendilerine teslim ediliyor.

Bu kampanyaya katılan Huawei Teknik Servisi adreslerine, kullanıcılar Huawei cihazlarındaki HiCare uygulamasından veya Huawei'nin internet sitesinden erişebiliyor.

Teknik servis hizmeti alan kullanıcılara ayrıca, güncel modeller için stoklarla sınırlı olarak ücretsiz ekran koruyucu film de hediye ediliyor. 

Ücretsiz ekran koruyucu film stoklarla sınırlı ve Mate 10 Lite, Mate10 Pro, Mate 20 Lite, P Smart 2018, P Smart 2019, P9 Lite 2107, P20, P20 Pro, P20 Lite, Y5 2018, Y6 2018 ve Y7 2018 model telefonları kapsıyor.

YORUMLAR 5
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Yerli telefonlar ithal telefonlardan daha pahalı neden yerli telefon alalım.
    Cevapla
  • Ali İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim iyi güzel de ne gerek var . Yerli Malı kullanın. Yok RAM ı şu kadar yok hafıza bu kadar yok bilmem kaç piksel çözünürlüğü varmış. Geçin bunları. Yabancı telefon alırken paraya kıyanlar, yerli malına gelince bin dereden su getiriyor. Yerli Malı kullanın. Yerli şirketler para kazansın,iş sahaları açılsın genişledi,ülkemiz ve insanımız kazansın. Şirketler kazandıkça yarim alanları genişler ,daha güzel ürünler çıkar. Kusur arayan her üründe kusur bulur.TM den şaşmayın.z 30 süper. Tavsiye edebilirim.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bahsettiği telefonun fiyatı 2000 tl nin üstünde marka yerli olabilir ama milli değil hangi parçasını yurt içinde üretiyorsun toplama telefon her parçası başka firmaya ait.. Xiaomi de öyle ben Xiaomi redmi 5 plus kullanıyorum 1199 liraya migrostan aldım 1 yıldır kullanıyorum gayette memnunum
    Cevapla
  • Malatyam 4 yıl önce Şikayet Et
    Millet iftarda kola içiyor, sen yerli telefon alın diyorsun...
    Cevapla
  • Taha 4 yıl önce Şikayet Et
    Yerli dediğin ürün max %60 yerli. Bu da vestel için geçerli diğer yerli markaların yerliligi sorgulanir. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim. Sözü durumu özetler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!