General Mobile'dan GMHepYeni kampanyası: Tüm telefonlarını geri satın alacak!

Yerli telefon üreticisi General Mobile, destek paketi kapsamında GM Hep Yeni kampanyasını devreye aldı. GM Hep Yeni kapsamında telefon satın alan kullanıcılar, 2 yıl içerisinde eski telefonlarını değer kaybetmeksizin General Mobile'a verebilecek ve aradaki farkı ödeyerek üst modele geçiş yapabilecek. İşte GM Hep Yeni destek paketine ait tüm detaylar...

General Mobile'dan GMHepYeni kampanyası: Tüm telefonlarını geri satın alacak!
General Mobile'dan GMHepYeni kampanyası: Tüm telefonlarını geri satın alacak!
GİRİŞ 13.09.2019 16:30 GÜNCELLEME 13.09.2019 16:31
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

General Mobile'dan GM Hep Yeni adında yeni bir destek paketini devreye soktu. Söz konusu destek paketi sayesinde General Mobile telefon sahipleri telefonları değer kaybetmeden yenileyebilecek.

 

 

GENERAL MOBİLE GM HEP YENİ PAKETİ İLE FARK YARATACAK!

Yerli telefon üreticisi General Mobil, kullanıcılarına 2 yıl içerisinde satın aldıkları telefonları GM Hep Yeni paketi kapsamında değer kaybetmeden geri alma sözü verdi. Bu kampanya sayesinde kullanıcılar satın aldıkları telefonları 2 yıl içerisinde değer kaybı yaşamadan General Mobile'a geri verecek ve farkını ödeyerek bir üst modele geçiş yapabilecek. Yani General mobile GM8 telefona sahip olan bir kişi telefonunu GM 9 Pro'ya yükseltmek istediğinde iki cihaz arasındaki 700 TL farkı ödeyerek GM 9 Pro sahibi olabilecek.

 

 

 

 

GENERAL MOBİLE GM HEP YENİ PAKETİNİN DETAYLARI!

GM Hep Yeni paketi eşi benzeri olmayan bir fiyat koruma paketidir. 2 yıl içerisinde telefonunuzu getirin, satın aldığınız fiyattan geri alalım, size son model yeni telefonumuzu verelim. Bu paketten yararlanma koşulları aşağıdaki gibidir.

+ GM Hep Yeni paketi, sadece www.generalmobile.com adresi üzerinden satılan telefonlar ile General Mobile Yetkili Servisleri’nde hizmet gören telefonlar için satın alınabilir.
+ GM Hep Yeni paketi tamamen online bir ürün olduğu için satınalma öncesi sistemsel sorgulama yapılmakta ve olumsuz cevap alınan IMEI numaraları için ürün satışı yapılmamaktadır.
+ GM Hep Yeni paketi kapsamında güvence altına alınan ürünler için yapılacak indirimler sadece www.generalmobile.com’da kullanılır. İndirim sadece tek alışverişte kullanılır. Kullanılmayan bakiye devredilemez veya geri talep edilemez.
+ GM Hep Yeni paketinden sadece paketi satın alan müşteri yararlanabilir.
+ GM Hep Yeni paketi kullanılmak istendiğinde, satın alınması düşünülen ürün için sipariş, generalmobile.com web adresine girilir. GM Hep Yeni Paketi kapsamındaki IMEI numarası kupon numarası olarak girilir. Sistem otomatik olarak müşteriden kendisine en yakındaki General Mobile Yetkili Servisine cihazını göndermesini ister. Müşteri, ürünü satın alırken kutu içinden çıkan tüm aksesuarları ile birlikte cihazını servise gönderir. Servis gelen cihazın çalıştığını kontrol eder.

Ancak;
+ Cihazın ekranında kırık ve çatlak varsa,
+ Cihazın içinde sıvıdan kaynaklanan oksidasyon varsa
+ Cihazın eksik aksesuarı varsa,

Servis cihazın tamiri için gereken servis ve işçilik ücretini müşteriye bildirir. İlgili ücretler müşteri tarafından kabul edilmemesi halinde cihaz iade edilir ve generalmobile.com’daki sipariş iptal edilir. Kabul edilmesi durumunda GM Hep Yeni paketi kapsamında cihaz indirimli olarak istenilen modelle değiştirilir. Eski cihaz ise gider pusulası ile müşteriden iade alınır.
+ Çalışmayan cihazlar, BTK sisteminde çalıntı veya klonlu olan, yetkisiz müdahale edilmiş, parçaları orjinal olmayan parçalarla değiştirilmiş, IMEI etiketi hasar görmüş olan cihazlar GM Hep Yeni paketi kapsamında indirim olarak kullanılamaz.

YORUMLAR 32
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende gm8 var taş gibi telefon maşallah beş aydır kullanıyorum fiyata göre gayet güzel .
    Cevapla
  • Vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Gm telefonmu yahu cöp sebene bulamayan ve cabuk bozulan va sd ve usb tanimayan kaliteye olmayan eski tekloji si olan cöp
    Cevapla
  • arif 4 yıl önce Şikayet Et
    akıllıca eskileride afrikaya satar hemde müşteri bağlı kalıyor
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    GM Discover taş gibi duruyor helalinde 100 TL verseler yeterdi :)
    Cevapla
  • Mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakiyorumda... Ne kadar milliyetci gecinen ama gercekte hic alakasi olmayan insanimiz var, yuh yani. Gavurlar sizden 10 defa daha milliyetci be utanin biraz.
    Cevapla
  • dede 4 yıl önce Şikayet Et
    Milliyetçilik islamda yok ALLAH kuranda ayrılmayın diyor islam birliği şart
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer