FaceApp nasıl kullanılır: İşte yaşlandırma uygulamasına dair her şey!

Sosyal medyada bir akım haline dönüşen ve yaşlandırma programı olarak adından söz edilen FaceApp, ünlüsünden siyasetçisine kadar her kesim tarafından hızla yayılmaya başladı. Peki en çok yaşlandırma özelliği kullanılan FaceApp uygulaması nasıl kullanılır? İşte tüm detaylar…

FaceApp nasıl kullanılır: İşte yaşlandırma uygulamasına dair her şey!
FaceApp nasıl kullanılır: İşte yaşlandırma uygulamasına dair her şey!
GİRİŞ 22.07.2019 00:37 GÜNCELLEME 22.07.2019 00:40

Sosyal medya son günlerde FaceApp adındaki uygulamanın yaşlandırma özelliği ile çalkalanıyor. Dünya genelinde sıradan kullanıcıların haricinde ünlüleri hatta siyasetçileri etkisi altına alan uygulamanın yaşlandırma özelliği akım haline dönüştü.

 

 

YAŞLANDIRMA YANİ FACEAPP UYGULAMASI NEDİR?

Aslında 2017 yılında kullanıma sunulan uygulama 2017’nin başında iOS, Şubat ayında ise Android kullanıcıları için yayınlandı. Yapay zeka teknolojisinin kullanan uygulama çektiğiniz fotoğrafta yer alan kişinin yüzü hakkında çeşitli değişiklikler yapmanıza olanak sağlıyor.

FaceApp yaşlandırma uygulaması ile şunları yapabilirsiniz;

- Yaşlandırma (Uygulamanın en çok kullanılan özelliği)

- Cinsiyet değiştirme

- Hollywood yıldızlarına benzetme

- Saç, sakal efekti

- Makyaj yapabilme

FaceApp uygulaması bu özelliğin haricinde birçok özelliği daha bünyesinde barındırıyor. Her geçen gün daha da popüler hale dönüşen uygulamanın ileriki dönemlerde alacağı güncellemeler ile daha farklı yeteneklere kavuşacağı düşünülüyor.

FACEAPP NASIL KULLANILIR?

Günümüzde ve sosyal medya da yaşlandırma programı olarak bilinen FaceApp uygulamasının kullanımı diğer uygulamalara kıyasla oldukça kolay. Öncelikle uygulama marketlerden edindiğiniz FaceApp uygulamasını kurarak açın. Uygulama açıldıktan sonra sizden bazı erişim yetkileri talep ediyor. Uygulamayı kullanabilmek için fotoğraflar ve kamera erişimine mutlaka izin vermeniz gerekiyor. Akabinde FaceApp size galerinizdeki fotoğraflara erişmeniz sağlayacak.

FaceApp uygulamasında yer alan özellikleri fotoğraflara uygulayabilmek için galeriden bir fotoğraf seçmeniz veya uygulama üzerinden yeni bir fotoğraf çekmeniz gerekiyor. Sonrasında ekranın hemen altında çıkan efektleri seçerek yukarıda saydığımız tüm efektleri uygulayabiliyorsunuz.

FACEAPP YAŞLANDIRMA UYGULAMASI NASIL İNDİRİLİR?

2017 yılında kullanıcıların beğenisine sunulan FaceApp uygulamasını hem iOS hem de Android cihaz sahipleri ücretsiz bir şekilde uygulama mağazalarından indirebiliyor.

FaceApp uygulaması için tıklayın! (ANDROD)

FaceApp uygulaması için tıklayın! (iOS)

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat