NASA Ay'a inişinin 50. yılına özel tasarım saat geliştirdi! İşte tüm detaylar

NASA, Ay'a inişinin 50. yılına özel Xeric ile birlikte Trappist-1 NASA Edition yeni bir adında kol saati geliştirdi. Şık tasarımı ile anında dikkatleri üzerine toplamayı başaran saat, ince detaylarının yanı sıra bir de yıldız haritası barındırıyor. İşte NASA'nın 50. yıla özel geliştirdiği yeni saatine ait tüm detaylar ve fiyatı...

NASA Ay'a inişinin 50. yılına özel tasarım saat geliştirdi! İşte tüm detaylar
NASA Ay'a inişinin 50. yılına özel tasarım saat geliştirdi! İşte tüm detaylar
GİRİŞ 05.08.2019 09:29 GÜNCELLEME 05.08.2019 09:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

NASA Ay'a inişinin 50. yılına özel saat geliştirdi. Etkileyici yapısı ve özenle hazırlanmış ince detayları ile oldukça şık bir tasarıma sahip olan Trappist-1 NASA Edition adındaki saat, uzayı, gezegenleri ve yıldızları kullanıcılarının koluna taşıyacak.

 

 

NASA'DAN 50. YILA ÖZEL SAAT GELİYOR: İNCE DETAYLAR DİKKAT ÇEKİYOR! 

 

 

Neil Armstrong ve Buzz Aldrin 20 Temmuz 1969 günü saat 20:18'de (EEZ) Ay yüzeyine iniş yapan ilk insanlar oldu ve üzerinden tam 50 yıl geçti. NASA ise Xeric ile birlikte 50. yıla özel Trappist-1 NASA Edition adında özel tasarım bir saat ortaya çıkardı. 

Adını Dünya’dan 39 ışık yılı uzaklıktaki yıldız Trappist-1 yıldızından alan Trappist-1 NASA Edition, iç gövdesinde de Trappist-1 yıldız haritasını barındırıyor. Apollo 11 görevinde de kullanılan dış bükey Hesalite Cam ile korunan saat, tüm detayları ile konsept tasarımını tamamen kullanıcılarına yansıtabiliyor.

Su geçirmez ve paslanmaz çelik bir kasası bulunan saatin akrep ve yelkovan hareketi, gezegen yörünge hareketi şeklinde tasarlamış.

NASA VE XERİC İMZALI TRAPPİST-1 NASA EDİTİON ARALIK AYINDA TESLİMATA BAŞLAYACAK!

NASA ve Xeric tarafından tasarlanan Trappist-1 NASA Edition bir Kickstarter projesi olarak bağışçıların karşısına çıktı. 10 dolarlık bir bağış hedeflenen projenin ise kısa sürede tam 1.5 milyon dolar seviyesine ulaşması saatin Aralık ayından sonra yüzde 25 daha pahallı satılacağının sinyallerini verdi. 

NASA ve Xeric tarafından tasarlanan Trappist-1 NASA Edition kol saatine sahip olabilmek için buradan 179 dolarlık bağış yapmanız yeterli olacaktır.

YORUMLAR 2
  • özgür.t 4 yıl önce Şikayet Et
    Aya çıkamadık bari ek gelir olsun ...
    Cevapla
  • ardıç 4 yıl önce Şikayet Et
    yalancının saati doğru zamanı göstermez.ay nere siz nere
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi