Casper yeni telefonu VIA F3'ü tanıttı! Uygun fiyatı ile dikkat çekti

Türkiye'nin en büyük teknoloji üreticilerinden biri olan Casper, yeni akıllı telefonu VIA F3'ü tanıttı. Uygun fiyatı, şık tasarımı ve rakiplerine nazaran güçlü donanım özellikleri ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran VIA F3, yapay zeka destekli kamera ve işlemcisi sayesinde kullanıcılarının deneyimini arttırmayı hedefliyor. İşte Casper VIA F3'ün fiyatı ve tüm teknik özellikleri...

Casper yeni telefonu VIA F3'ü tanıttı! Uygun fiyatı ile dikkat çekti
Casper yeni telefonu VIA F3'ü tanıttı! Uygun fiyatı ile dikkat çekti
GİRİŞ 29.07.2019 01:56 GÜNCELLEME 29.07.2019 01:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin önde gelen telefon üreticilerinden biri olan Casper, yeni telefonu Casper VIA F3'ün tanıttı. Uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran telefon VIA F3, kullanıcılarının karşısına tam bir fiyat performans canavarı olarak çıkıyor.

 

 

CASPER VIA F3 DAMLA ÇENTİK TASARIMI İLE GELİYOR!

Türkiye'nin önemli teknoloji üreticilerinden biri olan Casper'ın tanıtımını gerçekleştirdiği telefonu VIA F3, ince kasası ve çerçevesiz ekranı ile uygun fiyatlı telefon arayan tüm kullanıcıların tercih nedeni olacak gibi görünüyor. 6.26 inç çentikli ekranı ile %89 ekran gövde oranı sahip VIA F3, yeni renk seçenekleri kullanıcılarına etkileyici bir deneyim sağlayacak.

 

 

CASPER VIA F3 ORTA SEGMENT CİHAZLAR ARASINA BOMBA GİBİ DÜŞECEK!

MediaTek Helio P22 Chipset 2.0GHz +1.5GHz A53 Cortex yapay zeka destekli işlemci ve 3GB DDR4 RAM'den gücünü alan Casper VIA F3, klasmanındaki rakiplerini geride bırakacak.

Özellikle kamera yetenekleri tarafında amiral gemisi olarak adlandırılan cihazlara kafa tutacak VIA F3, kullanıcılarına 12/13/2MP çözünürlüğe sahip 3 arka kamera ve 8 MP çözünürlüğe sahip ön kamera sunuyor. Yapay zeka teknolojisine sahip kamerası sayesinde meraklılarının farklı çekim modu seçenekleri sunan cihaz, sosyal medya meraklıları içinde derinlik algılama ve çıkartma özelliklerini de barındırıyor. Ayrınca 120 dereceye kadar geniş açılı ve daha aydınlı fotoğraf çekme neyimi sunana Casper VIA F3, yüksek kalitede fotoğraf çekebilmeye olanak tanıyor.

CASPER VIA F3 ÖZELLİKLERİ!

Casper'ın tanıtımını yaptığı yeni akıllı telefonu Casper VIA F3'ün özellikleri şu şekilde;

İşlemci: MediaTek Helio P22 Chipset 2.0GHz +1.5GHz A53 Cortex (8 çekirdek)
Ekran: 6.26” - 720 x 1520 HD+ IPS Incell 19:9 2.5D kavisli ekran
İşletim sistemi: Android Pie 9.0
Arka Kamera: 12MP (ƒ/2.0) / 13MP (ƒ/2.2) geniş açı / 2MP (ƒ/2.4 ) Portre modu
Ön Kamera: 8MP (ƒ/2.0 diyafram aralığı)
RAM: 3GB DDR4
Depolama Alanı: 64GB (288GB'a kadar SD kart desteği)
Batarya: 4000mAh
Diğer: 
Bluetooth 4.2, Wi-Fi : WLAN 802.11b/g/n", 4.5G (Cat4) Uyumlu, Gorilla Glass 3, Parmak izi okuyucu, Ortam ısı sensörü, Yüz tanıma sensörü 

CASPER VIA F3 FİYATI!

Casper'ın öncelikli olarak 2.199 TL'lik fiyatı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardığı Casper VIA F3, fiyat - performans değerlendirmesine göre rakiplerini geride bırakacak gibi görünüyor.

YORUMLAR 3
  • Osman hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    üzerindeki casper yazısını bile yurtdışında yazdıran bir firma çıkıpta yerli diye millete bu ürünü sunması halkımıza hakarettir. en azından kasayı kendileri üretse. yıllarca bu halkın sırtından milyonlar kazandılar ama üretime dönük en ufak bir yatırım dahi yapmıyorlar yazıklar olsun.
    Cevapla
  • tepki 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok uygun fiyatlı imiş.!!!
    Cevapla
  • görele 4 yıl önce Şikayet Et
    sakın almayın başınız ağrır benden söylemesi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!