General Mobile'den peşin fiyatına 6 taksit kampanyası: 133 TL taksitle satacak!

General Mobile hayranlarını sevindirecek bir kampanyaya daha imza attı. Sahip olduğu en yeni akıllı telefon modelleri GM 9 Pro, GM 8, GM 9 Go ve GM 8 Go'yu peşin fiyatına 6 taksit imkanı ile satışa sunan yerli telefon üreticisi, telefonunu yenilemek isteyen veya yeni telefon sahibi olmak isteyenlerin düşük taksitlerle büyük bir dertten kurtaracak. İşte General Mobile'ın peşin fiyatına 6 taksit kampanyası ve tüm detaylar..

General Mobile'den peşin fiyatına 6 taksit kampanyası: 133 TL taksitle satacak!
General Mobile'den peşin fiyatına 6 taksit kampanyası: 133 TL taksitle satacak!
GİRİŞ 07.08.2019 09:44 GÜNCELLEME 07.08.2019 09:48

General Mobile yeni bir taksit kampanyasına daha imza attı. En yeni akıllı telefonları GM 9 Pro, GM 8, GM 9 Go ve GM 8 Go modellleri için başlatılan kampanya kapsamında cihazlardan birini satın alanlar peşin fiyatına 6 taksit kampanyasında faydalanabilecek.

 

 

GENERAL MOBİL'DEN PEŞİN FİYATINA 6 TAKSİT KAMPANYASI

Yerli telefon üreticisi  General Mobile, anlaşmalı banka ile birlikte en yeni modellerini peşin fiyatına 6 taksit imkanıyla satışa sunmaya başladı. Yeni telefon sahibi olmak isteyen veya telefonunu yenilemek isteyenler için oldukça makul taksit imkanlarına sahip kampanya, firmanın GM 9 Pro, GM 8, GM 9 Go ve GM 8 Go modellerini kapsıyor.

Peşin fiyatına 6 taksit kampanyasından faydalanmak isteyen kullanıcıların öncelikle anlaşmalı banka müşterisi olmaları gerekiyor. Ayrıca kampanya generalmobile.com/tr adresinden yapılan satın almalarda geçerli olduğunu belirtelim. 

 

 

General Mobile'ın resmi platformu üzerinden almak istediğiniz cihazı peşin fiyatına 6 taksit kampanyasından satın almak istediğinizde ödeme kısmında Alışveriş Kredisi seçeneğini tercih etmeniz gerekiyor. Sonrasında kullanıcı anlaşmanın bankanın ara yüzüne yönlendiriliyor ve kişisel bilgilerini doldurması gerekiyor kredinin onaylanmasını beklemesi gerekiyor. Anlaşmalı bankanın arayüzünden alışverişi tamamlamak için kullanıcı yeniden General Mobile'ın resmi sitesine geri yönlendiriliyor. Şunu da belirtelim ki alacağınız cihazın peşin fiyatı ile Alışveriş Kredisi arasındaki fark satın alma sırasında kullanıcıya indirim olarak yansıtılıyor.

General Mobile'ın Peşin fiyatına 6 taksit kampanyası için tıklayın

GENERAL MOBİL TELEFON TAKSİTLERİ NE KADAR?

Yerli telefon üreticisi General Mobile'ın başlattığı peşin fiyatına 6 taksit kampanyası en yeni model cihazları kapsıyor. Rakiplerine nazaran uygun fiyat seçenekleri ile satışa sunulan cihazlar ise kampanya dahilinde makul taksitlere bölüne biliyor. İşte General Mobile'ın en yeni cihazları ve kampanya dahilinde taksitli fiyatları;

- General Mobile GM 9 Pro kampanya dahilinde ayda 299,83 TL'ye satışa sunuluyor.
- General Mobile GM 8 kampanya dahilinde ayda 166,5  TL'ye satışa sunuluyor.
- General Mobile GM 9 Go kampanya dahilinde ayda 149,84 TL'ye satışa sunuluyor.
- General Mobile GM 8 Go kampanya dahilinde ayda 133,17 TL'ye satışa sunuluyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…