TTNET'te kesinti bitti

Son dakika paylaşılan bilgiye göre Türk Telekom'un internet sağlayıcısı TTNET'te yaşanan kesintilerin giderildiği açıklandı.

 TTNET'te kesinti bitti
TTNET'te kesinti bitti
GİRİŞ 11.09.2019 07:12 GÜNCELLEME 11.09.2019 07:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türk Telekom'un internet sağlayıcısı TTNET'te kesintiler yaşandı. Şirketten yapılan açıklamada ise kesintilerin giderildiği bildirildi. 

 

 

Planlı kesintilerin ise şirketin İnternet sitesinden yayınlandığı aktarıldı.

TTNET, 11.09.2019 tarihinde saat 02.00'den 06.00'ya kadar İstanbul'da planlı bir çalışma gerçekleştirileceğini duyurmuştu.

 

 

İnternet erişim sorunlarının anlık olarak gösteren Downdetector sitesine TTNET'te yaşanan problemler şu şekilde yansımıştı...

YORUMLAR 4
  • Mehmet Eftal 4 yıl önce Şikayet Et
    Parayı gününden önce tahsil etme yarışına girip devamlı mesaj gönderen Türk telekom İstanbul Depremi nedeni ile kesinti yaptı 5G yayınlarının beş para etmediği görüldü.Kalitesiz Hizmet Bu Türk adı bu kuruma hiç yakışmıyor
    Cevapla
  • tepki 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul gibi yerde altyapı sıfır,yatırım yok,vericiler az ve fahiş fiyat önderi telekomünikasyon firması,sonra elinizi korkak alıştırmayın gibi saçma sapan reklamlar!İşte t.telekom bu!
    Cevapla
  • İzzet kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Yozgata inşallah bakım yapmayı düşünürler alt yapı sıfır
    Cevapla
  • şems 4 yıl önce Şikayet Et
    kesinti bitti diyorsunuz. adamlar devamlı arıyor. fiyat attırmazsanız kesinti olacak diyorlar devamlı fiyat arttiriyorlar. boşverinsene heryer dalavere olmuş.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır