Xiaomi PTT şubelerinde satış yapacak! Xiaomi başlangıç için 100 şube seçti!

Xioami, Türkiye'nin en büyük posta ve dağıtım firması olan PTT ile anlaşma imzaladı. 179 yıldır Türkiye'de hizmet veren Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi, Xiaomi'nin Türkiye'deki en büyük distribütörü TürkMi ile yaptığı anlaşma ile PTT şubelerinden ürün satışına başlayacak.

Xiaomi PTT şubelerinde satış yapacak! Xiaomi başlangıç için 100 şube seçti!
Xiaomi PTT şubelerinde satış yapacak! Xiaomi başlangıç için 100 şube seçti!
GİRİŞ 19.09.2019 17:29 GÜNCELLEME 19.09.2019 17:35

Xiomi, 179 yıldır Türkiye'de posta ve dağıtım hizmeti veren PTT ile anlaştı. Çinli teknoloji devinin Türkiye'deki en büyük distribütörü TürkMi ile yapılan anlaşma neticesinde Xiomi ürünlerini PTT mağazalarından satın almak mümkün hale geliyor.

PTT ŞUBELERİNE XİAOMİ STANDI KURULACAK!

PTT’nin İstanbul, Ankara, İzmir ve Gaziantep şubelerinde başlayacak uygulama zaman içerisinde Türkiye çağındaki tüm PTT şubelerine kurulacak. Yine başlangıç olarak Xiaomi'nin Redmi Go, Redmi 6A, Redmi 7, Redmi Note 7 model akıllı telefonları, Mi Band 3 akıllı saati, Mi 5000mAh ve Mi 10000mAh powerbank cihazları ile satış başlayacak ilerleyen süreçte ise ürün yelpazesinin genişletilmesi bekleniyor. 

 

 

 PTT GENEL MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA!

Konuyla ilgili konuşan PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ise şunları söyledi;

“Kurumumuz ile TürkMi arasında yapılan işbirliği ile birlikte Xiaomi marka ürünlerinin resmi Türkiye garantili satışı işyerlerimizde başladı. Ürünlerin satışa sunulduğu işyeri sayımızın kısa süre içerisinde 100 noktaya ulaşmasını hedefliyoruz.”

İşbirliği hakkında konuşan TürkMi Genel Müdürü Onur Çon, “PTT ile hayata geçirdiğimiz iş birliğimiz kapsamında İstanbul, Ankara ve Gaziantep’teki şubelerinde TürkMi stantlarımızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki beş ay içerisinde PTT’nin çeşitli illerdeki şubelerinde de TürkMi stantlarını faaliyete geçirerek, toplamda 100 noktaya ulaşmayı hedefliyoruz.” 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün