WhatsApp dosya gönderi boyutunu değiştirdi: 16 MB sınırını 100 MB'a çıkarıyor!

Popüler mesajlaşma devi WhatsApp, sonunda dedirtecek yeni bir özelliği duyurdu. Daha öncesinde kullanıcılar arası dosya gönderme boyutunu 16MB ile sınırlayan mesajlaşma Platformu, yeni güncelleme ile dosya gönderme boyutunu 6 kattan fazla arttıracağını duyurdu. İşte detaylar...

WhatsApp dosya gönderi boyutunu değiştirdi: 16 MB sınırını 100 MB'a çıkarıyor!
WhatsApp dosya gönderi boyutunu değiştirdi: 16 MB sınırını 100 MB'a çıkarıyor!
GİRİŞ 08.10.2019 14:09 GÜNCELLEME 08.10.2019 14:10

WhatsApp, kullanıcılarına oh be dedirtecek bir güncelleme daha duyurdu. WhatsApp kullanıcılarının en yoğun kullandığı özelliklerden biri olan dosya gönderme özelliğinin boyut sınırı 6 kattan fazla arttırıldı. 

 

 

WHATSAPP DOSYA GÖNDERME İŞLEMİNİ 16 MB İLE SINIRLAMIŞTI!

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcılar arasında dosya alış verişini 16 MB ile sınırlamıştı. Gelişen teknoloji ile birlikte tüm kullanıcılara yetersiz gelen dosya gönderme sınırı, artık genişletiliyor. 

 

 

Facebook'un çatısı altında her gün yeni bir gelişmeye imza atan mesajlaşma platformu, 16 MB olan dosya gönderme sınırını 100 MB'a çıkaracağını duyurdu. Bu sayede kullanıcılar yoğun bir şekilde kullandıkları özelliği daha rahat kullanabilecekler. 

WHATSAPP KULLANICILARINA YETERSİZ KALIYORDU!

Gelişen teknoloji ile birlikte daha da detaylı bir hal almaya başlayan sıradan dosyaların boyutu gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. WhatsApp kullanıcılarına getirilen dosya boyut kısıtlama özelliği de bu ölçüde şikayetlere neden oluyor.

Özellikle Xiaomi Mi Mix Alpha 'a yer alan 108MP çözünürlüğün deki kameranın 40MB boyutunda fotoğraf kareleri oluşturabildiği düşünüldüğünde ve Samsung'un Galaxy S11 cihazının da 108MP kamera ile geleceği söylentileri düşünüldüğünde mesajlaşma devinin yerinde bir karar verdiği aşikar görünüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha
Memleket Partili Belediye Başkanı'nın aracına silahlı saldırı