PUBG'den dev güncelleme: Helikopterle çatışmaya girilecek!

PUBG'den hayranlarına efsane bir güncelleme geldi. Yayınladığı 0.15.0 güncellemesi ile birlikte oyuna ağır silah ekipmanlarının yanı sıra helikopter özelliği de eklendi. Ayrıca güncelleme sonrası oyun, ölen arkadaşlarınızı yeniden canlandırma imkanı da tanıyor. İşte PUBG'nin son güncellemesi ile gelen yeni özellikler...

PUBG'den dev güncelleme: Helikopterle çatışmaya girilecek!
PUBG'den dev güncelleme: Helikopterle çatışmaya girilecek!
GİRİŞ 17.10.2019 09:22 GÜNCELLEME 17.10.2019 09:23

PUBG'ye dev güncelleme geldi. Dünyanın en popüler online oyunlarından biri olan PUBG, yayınlanan 0.15.0 güncellemesi ile birlikte heyecan verici özelliklere kavuşuyor. 

 

 

Her yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılarına yepyeni özellikler sunan oyun, bu sefer beklenmedik bir hamle yapıyor ve helikopter, ağır silahlar, yeni diriltme sistemi gibi birçok yenilik getiriyor. 

 

 

PUBG OYUNCULARI YENİ GÜNCELLEME İLE BİRLİKTE HELİKOPTERE KAVUŞUYOR!

100 milyondan fazla indirme sayısına ulaşan PUBG, global anlamda oyun severler tarafından beğeni ile oynanıyor. Yeni güncellemeler ile sürekli yenilenen ve yeni özelliklere kavuşan oyun en son güncelleme ile kimsenin beklemediği bir hamle yaptı. 

Yayınlanan 0.15.0 güncellemesi ile ağır silahlar ve yeni diriltme sisteminin yanı sıra oyuna helikopter özelliği ekleniyor. Artık helikopter ile oyuncular çatışmaya girebilecek.

PUBG'NİN 0.15.0 GÜNCELLEMESİ İLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER!

Firmanın yayınladığı 0.15.0 güncellemesini yükleyen oyuncular şu özelliklere kavuşacak.;

- Öncelikle oyuna helikopter özelliği ekleniyor. Oyunda araç kullanmanın yanı sıra çatışmaya helikopter ile de girilebilecek.

- Oyuncular binalara ve konteynerlere tırmanabilecek.

- Araçlara yakıt doldurmak için kullanılan bidonlar silaha dönüşüyor. Yakıt bidonları yeni güncelleme ile birlikte mermi ve bomba ile patlatılabilecek. 

- ağır silahlara RPG-7, M3E1-A, M79 Bomba ATar, MGL Bomba Atar ve M124 Minigun eklenebilecek.

- Yeni diriltme sistemi geliyor. Oyuncular ölen ve bayılan arkadaşlarının kimliklerini toplayarak diriltme kulelerinde yeniden canlandırabilecek.

PUBG YÜKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ ( iOS )
PUBG YÜKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ ( Android )
PUBG HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı