Android 10 güncellemesi alacak telefonlar belli oldu

Japonya'da aktif olarak faaliyet gösteren bir operatör olan DoCoMo, Sony'nin Android 10 güncellemesini alacak telefonlarının bir listesini çevrimiçi olarak paylaştı. Paylaşılan modellerin arasında genel olarak üst segmente ait telefonlar yer alıyor.

Android 10 güncellemesi alacak telefonlar belli oldu
Android 10 güncellemesi alacak telefonlar belli oldu
GİRİŞ 19.10.2019 14:47 GÜNCELLEME 19.10.2019 15:25

Listede yer alan cihazlar arasında batıda pek bilinmeyen bir telefon olan Xperia Ace gibi modeller de yer alıyor. Bu da DoCoMo’nun yalnızca kendi bünyesi altında satışını yürüttüğü cihazları paylaşmış olabileceği anlamına geliyor. Bu noktada listede yer alan modellerin Japonya özelinde olduğu ve Sony’nin dünyanın geri kalan pazarları için farklı bir strateji uygulayabileceği de söyleniyor.

Listenin en dikkat çeken yanı, bu yılın başlarında tanıtılan Sony Xperia 10 ve Xperia 10 Plus amiral gemilerinin bu listede yer almaması oldu. Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi, bu liste yalnızca DoCoMo’nun satışını yaptığı cihazları içeriyor olabilir ve DoCoMo, resmi olarak bu modellerin satışını gerçekleştirmiyor.

Sony Xperia XZ2Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 KompaktSony Xperia XZ2 Kompakt

Sony Xpreia XZ2 Premium

Sony Xperia XZ3Sony Xperia XZ3

Sony Xperia 1

Sony Xperia 5Şimdilik bu konu hakkında Sony cephesinden resmi bir açıklama bulunmuyor. Ancak ilerleyen günlerde bu listenin dışında kalan cihazların da Android 10 güncellemesi alması muhtemel.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!