Özel üretim teleskop ile gökyüzünü keşfe çıkın

Teleskop, mikroskop ve dürbün markası Celestron, özel üretim teleskopuyla konforlu bir gökyüzü deneyimi sunuyor. Ay ve gezegenlerin görüntülerinin net bir şekilde görünmesine yardımcı olan teleskop, parlak yıldızları seyretmenize yardımcı oluyor.

Özel üretim teleskop ile gökyüzünü keşfe çıkın
Özel üretim teleskop ile gökyüzünü keşfe çıkın
GİRİŞ 11.11.2019 11:23 GÜNCELLEME 11.11.2019 11:23

Dünyanın önde gelen teleskop markası Celestron, özel olarak ürettiği First Scope teleskopuyla gök cisimlerini ve uzayın gözlemlenmesine yardımcı oluyor. Uzay gözlemini keyifli ve kolay hale getiren First Scope, ahşap tripod özelliği ile gökyüzü şenliğini rahat bir şekilde gözlemlemenizi sağlıyor.

Başlangıç seviyesinde gezegen ve ay gözlemi için ideal olan teleskobun 300 mm odak uzaklığı ile seçilen gök cismi rahat bir şekilde izlenebiliyor. 1.95 kg ağırlığa sahip teleskobun fonksiyonel özelliği kullanım kolaylığı sağlarken 20 mm göz merceği cisimlerin net bir şekilde gözlem yapabilme imkan sunuyor.

Özellikler 
Açıklık 76 mm 
Odak uzaklığı 300 mm 
Odak oranı 3.95
20 ve 4 mm’lik 2 adet mercek 

Mall of İstanbul, Maltepe Piazza’da ki Hobix mağazalarında ve www.hobix.com.tr internet adresinde bulabileceğiniz Celestron First Scope’in satış fiyatı ise 693,00 TL’dir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması