realme 6i görüntüsü ve özellikleri sızdırıldı

Çin’li telefon üreticisi realme, 6 Ocak’ta tanıttığı realme 5i modelinin hemen ardından Realme 6i modeli için çalışmalara başlamış durumda. FCC (Federal iletişim komisyonu) tarafından sertifikasyon sürecinde olan realme 6i modelinin görüntü ve özellikleri sızdırıldı.

realme 6i görüntüsü ve özellikleri sızdırıldı
realme 6i görüntüsü ve özellikleri sızdırıldı
GİRİŞ 25.02.2020 15:40 GÜNCELLEME 25.02.2020 15:43

RMX 2040 model numarasına sahip olan telefon 5000 mAh batarya ya sahip. Şarj cihazının görüntüsü de sızan realme 6i, 18W hızlı şarj ile gelecek. realme 6i' de maalesef eskisinde olduğu gibi mikro USB bağlantı teknolojisine sahip. 3.5 mm kulaklık girişi ise hala cihaz üzerindeki yerini koruyor.

 

 

Sızan görüntülere göre cihazın dörtlü kamera modülü 48 megapiksel çözünürlüğünde bir ana kameraya ev sahipliği yapıyor. Maalsef görüntülerde kamera modülünde bulunan diğer iki sensör hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Sensörlerin boyutlarına bakarak bir tahminde bulunacak olursak, 2 megapiksel çözünürlüğünde makro ve derinlik sensörü olmaları muhtemel görünüyor. Özçekim kamerası ise bir önceki modelde olduğu gibi damla çentik içine konumlandırılmış durumda.

İşlemcisi henüz bilinmeyen telefon 164.4 x 75.x 9.0 mm boyutlarında ve 195 gram ağırlığında. Ekran boyutu da henüz ortaya çıkmadı, ancak Realme 5i ile aynı boyutlarda olduğunu göz önünde bulundurarak, 6.52 inç ekran olduğunu söyleyebiliriz. Realme 6i, FCC’nin yanı sıra Hindistan, Singapur, Malezya, Tayland ve Rusya’da sertifika aldı.

 

 

KAYNAK: HARDWARE PLUS
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor