Samsung, Galaxy S20'nin düşük satış rakamlarını Koronavirüs salgınına bağladı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 11 Eylül'de tanıttığı Galaxy S20 serisinin satış rakamlarından memnun değil. Şirkete göre bu durumun ana nedeni Koronavirüs salgını.

Samsung, Galaxy S20'nin düşük satış rakamlarını Koronavirüs salgınına bağladı
Samsung, Galaxy S20'nin düşük satış rakamlarını Koronavirüs salgınına bağladı
GİRİŞ 04.03.2020 12:17 GÜNCELLEME 04.03.2020 12:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tüm dünyada panik ve korkuya neden olan Koronavirüs salgını, teknoloji şirketleri üzerindeki etkisini sürdürmeye devam ediyor. Samsung, geçtiğimiz günlerde Güney Kore'de satışa sunduğu Galaxy S20'nin düşük satış rakamlarını Koronavirüs'e bağlamış durumda.

KORONAVİRÜS'ÜN OLUMSUZ ETKİLERİ DEVAM EDİYOR

Yayınlanan yeni raporlara göre Galaxy S20'nin ilk satışları, önceki Samsung akıllı telefon modellerine kıyasla çok düşük başladı. S20 modellerinin satışa çıktığı ilk gün 70.800 adet satıldığı açıklanırken, Galaxy S10'da bu rakamın 140 bin, Note 10 modelinde ise 220 bin olduğu belirtiliyor. Bu modellerle kıyaslayacak olursak Galaxy S20'nin kötü bir başlangıç yaptığını söyleyebiliriz.

Samsung sözcüsü konuyla ilgili olarak: "Satışlar, yeni telefonlar için yapılan indirimlerdeki keskin düşüşlerden ve koronavirüs enfeksiyon korkuları nedeniyle çevrimdışı mağazalara gelen ziyaretçilerin sayısından etkilendi." ifadelerini kullanırken, Koronavirüs'ün Güney Kore'de de büyük bir endişe kaynağı olduğunu belirtmek gerek. 2 binden fazla kişinin enfekte olduğu ve 250 kesinleşmiş Koronavirüs vakasının yaşandığı ülkede panik havası hakim.

YORUMLAR 2
  • halk 4 yıl önce Şikayet Et
    dogru ise yeni cikacak cep de pil ve bazi parca degistirmek kolay olacakmi bir de cam degistirme kolay olur ise bunlari almam ustelik asla yeni model almak ilk bakarim bir yil kadar hata sorunlar ne ortaya cikar sonra iyi ise bakarim da bu fiat asla almam sanki hepsin de ali msj baska bir sey cok ønemli degil
    Cevapla
  • tek parmak 4 yıl önce Şikayet Et
    dunyanin parasi ve iki eski model ile fark ise nokta kadar sey kalitesiz cam pil ve bozulsun diye tuzak dolu ve alsan ne olacak iki yil sonra gunceleme vermiyorlar sonuc da bir cok program calismiyor yenisi al diye tuzak ve seni satan casuz program dolu ben marka zengin etmek icin calismam sonuc da hepsi kalitesiz sey ve bozulsun diye yapiyorlar bu devir de kaliteli cam olmaz mi yada pil her 6 ay da icine uzak bir sey koyup yeni model diye kazikliyorlar ben gittim cin mali aldim nerde ise 5 kat daha ucuz idi ve daha kalite bence hava atmak icin parami cøpe atamam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi