Haftanın web siteleri

İnternette geçirdiğiniz saatleri daha verimli yapmak istemez misin? Yeni bir dil öğrenmek, zamandan kazanmak, içinizi dökmek. Bakın bu hafta sizin için hangi siteleri seçtik...

Haftanın web siteleri
Haftanın web siteleri
GİRİŞ 19.11.2009 12:34 GÜNCELLEME 19.11.2009 12:34

Bilgisayarlar artık hayatımızın her yerinde, bu sayede internette en az televizyon rutinimiz oldu. Biraz sörf yapmadan ya da sürekli gezdiğimiz sitelere bakmadan güne başlayamıyoruz. Peki, sanal dünyada geçirdiğiniz zamanı biraz daha verimli hale getirmek istemez misiniz? Her hafta sizin için ilginç ve gezilmesi gereken web sitelerini tanıtıyoruz. Günlük rutininizden kurtulup, web üzerinde geçirdiğiniz saatleri yeni bir dil öğrenmek için kullanabilirsiniz, ya da yeni bir mesleğe adım atabilirsiniz. İşte işinize yarayacak internet sayfaları.

 

İnternetten Yeni Bir Dil Öğrenin

Teknolojiyi sevmeyenlerin en büyük savı internettin sadece vakit öldüren içeriklere sahip olduğunu iddia etmektir. Çoğunlukla eğlenceli siteler ön planda olsa da, sanal dünyada ders veren adresler de var. Almancam.com boş vakitlerinde online oyunlarla uğraşmak yerine yeni bir dil öğrenmek isteyenlerin ilgisini çekecek.


www.almancam.com

Ücretsiz olan site, üyelerine Almanca öğretiyor. Bunu Türkçe altyazılı videolarla da destekliyor. Sayfanın temel dersler bölümünde, bu dili anlatan makaleler bulabiliyorsunuz . Almanca'sını denemek isteyenler için testler ve sınavlar bölümü hazırlanmış. Sitenin kantin bölümündeyse üyeler bir birleriyle tanışıp dosyalar yollayabiliyorlar.

:: Bu sayfalardan en çok hangisini beğendiniz?

Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?