En iyi online çeviri siteleri

İngilzice bilmediğiniz için internet'in nimetlerinden faydalanamıyor musunuz? Farklı dildeki siteleri de mi okumak istiyorsunuz? İşte en iyi çeviri siteleri..

En iyi online çeviri siteleri
En iyi online çeviri siteleri
GİRİŞ 14.06.2010 00:45 GÜNCELLEME 14.06.2010 00:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İnternetin anadilinin İngilizce olması bu dile hakim olmayan kullanıcıların sonsuz bilgi denizinden yeterince faydalanamamasına neden oluyor.

Merak etmeyin, sanal dünya bu sorunu yine kendisi çözüyor. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net en iyi  sözlük sitelerini bir araya getirdi...

10 Numara:Sayfa çevirici

Aradığınız yerel bir konu varsa İngilizce olmayan siteler bazen fazlasıyla işinize yarayabiliyor. Ancak bu sitelerin dilini anlamak yeni bir sorun yaratıyor. Freetranslation.com bu konuda işinize yarayacak en iyi sitelerden biri.

www.freetranslation.com

Koskoca bir sayfayı bu çevirici site sayesinde farklı dillere dönüştürebiliyorsunuz. Ancak tüm güzel özelliklerine rağmen sayfaları Türkçeye çevirememesi sitenin en büyük eksisi.

9 NUMARA: Yaygın dillere çeviri için

Bu site daha çok farklı dilde bulduğunuz metinleri İngilizce ve Almanca, İspanyolca gibi yaygın dillere çevirmek için daha uygun. Koskoca bir metini çevirebilen site bu işi çok hızlı yapıyor.


www.online-translator.com

Ancak sayfada Türkçe desteği olmaması ne yazık ki listemizde yukarılara gitmesine izin vermiyor.

8 NUMARA: Hemen hemen herşeyi çeviriyor

Çevirici sitelerin en büyük eksikliği bu işlemi yaparken genel tanımlar kullanmasıdır. Bu yüzden özel isimler de çevrilince ortaya felaket metinler çıkar.


www.translation.langenberg.com

Bu site ise olayı fark edip çok farklı çeviri motorları kullanarak düzeltmeye çalışmış. Site içerisinde bir metini, programı ve türevlerini rahatça çevirmenizi sağlayacak. Ancak sayfa bu çevirilerinin bazılarını ünlü sözlüklerle yapıyor.

Diğer siteleri görmek için tıklayınız

:: Bu sitelerden hangisi çeviri için daha çok işinize yaradı? Sizin kullandığınız başka adresler var mı?

SDN - http://shiftdelete.net

YORUMLAR 5
  • merve .....alp 6 yıl önce Şikayet Et
    lutfen bana en dogry ve guvenilir siteleri gosterirmisiniz nir turlu bulamiyorum odevim var avil yardimmmmmm pazartesiye kadar
    Cevapla
  • Ahmet Tin 10 yıl önce Şikayet Et
    En iyi cümle çevirisi sağlayan sitelerden biriside. Hala en iyi çeviri, cümle çevirisi yapabilen bir sözlük olmamasına rağmen genel anlamda ne dediğini anlayabileceğimiz çeviri siteleri mevcut ben bunlardan www.ingilizceceviri.gen.tr yi kullanıyorum tavsiye ederim
    Cevapla
  • Tuğbaa 12 yıl önce Şikayet Et
    En iyi cümle çeviri sitesi. Bence içlerinden en doğru çeviri sağlayanı ingilizceturkce
    Cevapla
  • ZİYA TEKNİK 13 yıl önce Şikayet Et
    google translate. parayı verince dışarda da o metni çeviririz bize free olacak free ,,şimdilik google taranslate kullanıyorum o da % 60 çeviriyor.....
    Cevapla
  • Haluk 13 yıl önce Şikayet Et
    Eee!!. Türkçeye çevirmiyorki bunlar, heyecan yaptırdınız durup dururken.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı