Dünyanın en gelişmiş denizaltısı

Sadece dört adet üretilen en son nesil Virginia sınıfı denizaltılardan North Carolina kapılarını dünyaya açtı. Son teknolojiyle donatılmış bu aracın içinde bir gezintiye ne dersiniz?

Dünyanın en gelişmiş denizaltısı
Dünyanın en gelişmiş denizaltısı
GİRİŞ 05.08.2010 17:05 GÜNCELLEME 05.08.2010 17:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD'de bulunan Northorp Grumman tersanesinde üretilmiş olan yeni nesil Virginia sınıfı denizaltılardan dördüncüsü olan North Carolina kapılarını gazetecilere açtı. (En Tehlikeli Denizaltılar)

 

Virginia sınıfı denizaltılardan dört tane bulunuyor

Son Teknoloji Denizaltı

Son teknolojiyle donatılmış bu yeni nesil nükleer denizaltılarda hemen her şey bilgisayarlar aracılığıyla yürütülüyor. Öyle ki araçta sunucular için ayrılmış bir oda bile bulunuyor. (İnsansız Denizaltı Geliyor)

Denizaltı teknolojisinin geldiği son noktayı North Carolina'nın içinde görebilirsiniz. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net bu denizaltıya ait fotoğrafları biraraya getirdi...

Diğer resimlere ulaşabilmek için tıklayınız  

:: Bir denizaltıda ne kadar yaşayabilirsiniz?

SDN - http://shiftdelete.net

YORUMLAR 1
  • semerkand1978 13 yıl önce Şikayet Et
    devrım !onlarda bızde gerılım=). müslüman ülkelerini dıs guclerle kendı içlerinde catıstırmaya yönelten bu dıs güç sizhıniyetlerı bır yandanda devrım nıtelığınde ileriye dönuk komple amaclı buyuk savas yatırımları yabmak ve iç savas netıesınde kendını herdurumda savasa hazır hısetme imkanı bulamayan müslüman ülkerenı karsı yapılan devrım hamlesi olarak yorumluyorum ve bız musluman ulkelerı iç hesablasmayı bırakıp ilerıye dönuk kendını savun ma mekanızmasına çok önem vermemızın bır işaretı olarak göruyorum uyanalım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!