En iyi tarayıcılar yarışıyor

Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Apple Safari, Opera, Avant ve niceleri... Peki sizin için en uygun tarayıcı hangisi? Cevabı bu yazıda...

En iyi tarayıcılar yarışıyor
En iyi tarayıcılar yarışıyor
GİRİŞ 21.12.2010 18:29 GÜNCELLEME 21.12.2010 18:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eskiden, rakip bankaları eleştirmek için ilginç bir reklam sloganı mevcuttu: "Yoktur aslında bir farkımız, hepimiz birbirimizin aynıyız". Elbette İnternet, cep telefonu bankacılığı, akıllı bankacılık gibi teknoloji ögelerinin işe girmesiyle, iddia geçerliliğini yitirdi.

Buna karşın geçmişte bankalar için ortaya atılan iddia, kesinlikle tarayıcılar için geçerli değil: Her tarayıcı nevi şahsına münhasır bazı yetenekler taşıyor ve avantajlı özellikler sunuyor.


Diğer Tarayıcıları Görmek İçin Tıklayınız

Her şeye rağmen, aralarında bir uçurum olduğu da söylenemez. Seçiminizi estetik, imaj, hız, dayanıklılık, sorunsuzluk ve işletim sistemi ile uyum gibi kriterler üzerine yapmalısınız.

Sonuç ne olursa olsun, size uygun İnternet tarayıcısını bulup, keyifle kullanabileceğinizi söylemek pekala mümkün. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, en iyi tarayıcıları biraraya getirdi. 

Opera 11

JavaScript Motoru gözden geçirilmiş Opera 11, sahip olduğu "Turbo" moduyla iyice hızlanmış ve bu kategoride Chrome ile liderlik mücadelesi veriyor. Araçta, entegre bir AVG Free güvenlik seti de mevcut ve bu kit, sizi zararlı sitelerden koruyor.

Yeni sayfa açma mekanizması, Firefox 4.0 Panaroma ile benzer nitelikte. Pencereleri, oradan oraya dilediğiniz biçimde taşıyabiliyor ve önem sırasına göre konumlandırabiliyorsunuz. Arabirim de, önceki sürümlere göre cilalanmış.

 

 

Hataya Yer Yok!

Tarayıcımız, çekici bazı becerilere de sahip. Sürekli iş yazışmaları yaptığınızı ve kelime hatalarından kaçınmanızın şart olduğunu düşünün. Opera 11, birçok sayfa ve e-posta servislerinde, pek çok dilde, sözcük kontrolü ve düzeltme gibi fonksiyonlarla karşılacaksanız.

Opera 11'in öncüsü 10.63'den, yüzde 20 daha süratli ve verimli çalıştığını da belirtelim. Yazılımı indirmek için bağlantıya tıklamanız yeterli.

 

:: Hangi tarayıcıyı tercih ediyorsunuz?


SDN - ShiftDelete.Net

YORUMLAR 1
  • ali orenkaya 13 yıl önce Şikayet Et
    opera. 1 numara
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek