İnternet güvenliğinde bir Türk başarısı

ABD'nin ilk ve tek Türk dergisi olan Turk of America, özel sayısının kapağını ABD’deki ikinci büyük Internet güvenlik şirketi Comodo’nun sahibi ve 700 çalışanı olan Melih Abdulhayoğlu’na ayırdı.

İnternet güvenliğinde bir Türk başarısı
İnternet güvenliğinde bir Türk başarısı
GİRİŞ 29.01.2011 14:12 GÜNCELLEME 29.01.2011 14:12

Derginin konuyla ilgili haberine göre, ABD’nin New Jersey eyaletinin Jersey City şehrinde kurulu Türk girişimci Melih Abdulhayoğlu’nun sahibi olduğu Comodo’nun dünya genelinde 700’ü aşkın çalışanı bulunuyor. Comodo, geliştirdiği anti-virüs programlarını kullanıcılara rakiplerinin aksine bedava sunuyor. Kurumsal müşterilerden elde ettiği geliri, kişisel kullanıcıların bilgisayar sistemlerini korumaya imkan tanıyan virus programlarının geliştirilmesine aktaran Abdulhayoğlu, güvenli Internet ortamı yaratılmadan bilgisayar dünyasının büyümesinin zor olduğuna inanıyor.

-TURK OF AMERICA DERGİSİ DELTA HAVAYOLLARINDA DAĞITILYOR-

Turk of America Dergisi sekizinci yıl kutlamaları kapsamında Nisan 2010 tarihinde Sezen Aksu ile ABD konser turu düzenlemiş, Aksu Maryland, New Jersey ve New York’ta 8 bin aşkın hayranı ile buluşmuştu. Yaklaşık üç yıldır Delta Airlines’ın İstanbul-New York uçuşlarında da dağıtılan dergi, çıkardığı spesifik sayılar ile farklı konuları işliyor. Derginin işlediği konular arasında Türk Yahudiler, Enerji, Avrupa’daki Türkler, Dış Ticaret, California’daki Türkler, Amerika’daki Türk Doktorlar, New York Eyaleti Yatırım İmkanları gibi başlıklar yer alıyor.  

KAYNAK: ANKA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor