En iyi tablet PC programları

Tablet bilgisayarlar yavaş yavaş sektörü ele geçirmeye başladı. Peki böyle bir cihaz aldığınız zaman onun gerçek potansiyalini görmek için neler yapmalısınız? Cevabı uygulamalarda gizli.

En iyi tablet PC programları
En iyi tablet PC programları
GİRİŞ 19.04.2011 08:30 GÜNCELLEME 19.04.2011 08:30

Android 3.0 Honeycomb işletim sistemine sahip akıllı  özel tablet bilgisayar için en uygun yazılımların hangileri olduğunu biliyor musunuz? Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, bu konudaki en iyi yazılımları biraraya getyirdi.  Tam da tablet bilgisayarınızın donanımına, kullanım amacına daha da önemlisi ise ekran çözünürlüğüne uygun olarak tasarlanan bu yazılımları görmeden geçmeyin.

En İyi 20 Android 3.0 Honeycomb Uygulaması

Touchdown

Microsoft Exchange tabanlı posta kutunuza ve ajandanıza erişmek için kullanabileceğiniz başarılı bir Android uygulaması Touchdown. Gayet başarılı bir arayüze sahip olan yazılımın konfigürasyonu için de hiçbir zahmete girmeniz gerekmiyor. Kullanıcı adı ve şifrenizi girdiğiniz takdirde sisteme  bağlanmış olacaksınız.

Tablet bilgisayarlar için en iyi uygulamalar

Uygulamanın Adresi: Android Market

Gun Bros.

iPhone ve iPad'in popüler oyunu Gun Bros, şimdi de Android'de. Çok daha başarılı grafiklere, ses efektlerine sahip olan oyun son derece hızlı bir oynanabilirliğe ve akıcı bir senaryoya sahip. Oyunda hem hızlı düşünmeniz hem de zekice hamleler yapmanız gerekiyor.

Uygulmanın Adresi: Android Market

Glympse

Foursquare benzeri bir yazılım olan Glympse, anlık olarak harita üzerinde nerede olduğunuzu paylaşmaya yarayan bir mobil uygulama. Yazılım sayesinde Glympse kullanan dostlarınızın nerede olduğunu görebiliyor ve bulunduğunuz yeri yine dostlarınızın anlık olarak görebilmesini sağlayabiliyorsunuz.

Uygulmanın Adresi: Android Market

(ShiftDelete.Net)

Sizin tabletler için olmazsa olmaz dediğiniz bir yazılım veya oyun var mı?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar