Tomografi, pedofiliyi tespit ediyor

Beyin tomografisiyle bir kişinin pedofil olup olmadığı yüzde 95 doğrulukla tespit ediliyor.

Tomografi, pedofiliyi tespit ediyor
Tomografi, pedofiliyi tespit ediyor
GİRİŞ 05.10.2011 10:58 GÜNCELLEME 05.10.2011 10:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Alman bilim insanlarının yaptığı çalışma, beyin tomografisiyle bir kişinin pedofil olup olmadığının yüzde 95 doğruluk oranıyla tespit edilebildiğini ortaya çıkardı.

Kieler Nachrichten internet sitesinin haberine göre, Schleswig-Holstein Üniversitesi tıp fakültesinde görevli bilim insanları, yaptıkları deneylerde, bir kişinin pedofil olup olmadığını yüzde 95 doğruluk oranıyla tespit edebildiklerini belirtti.

Prof. Hartmut Bosinski başkanlığında yapılan araştırmada, deneklere, tomografi esnasında çocuklara ve yetişkinlere ait fotoğraflar gösterildi. Pedofillerin çocuk fotoğraflarına bakarken beyinlerinin farklı bölgelerinin faaliyet gösterdiği saptandı.

Tomografi cihazının çıkardığı gürültüye ve darlığına rağmen sonucun yüzde 95 oranında doğru olduğu görüldü.

NTVMSNBC

YORUMLAR 1
  • rodirenas 12 yıl önce Şikayet Et
    Tomografi kanser ediyor. 3 defa tomografiye girmiş birisi veya tek seferde girip 3 bölgeden tomografi çektirmiş birisi bir Atom Bombasından almış olduğu radyasyonu almış oluyor. Yani ileri yaşlarda kanser olma riski %99. Ben bunu İstanbul Üniversitesinden konunun en iyi profesrlerinden birinin araştırma sonuçlarında gördüm. Ki şirketlerden tepki alacağı için yayımlamaz da. Hükümet performansa dayalı maaş kararını çıkarttı ki bu adeta intiharı oldu halklarımızın. Çünkü doktorlar daha fazla maaş almak için çok daha fazla tomografi çektiriyor. Ki ben bu işi yapıyorum ve yeni sağlık sistemiyle tomografi çektiğim hastaların sayısı en az %300 arttı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız