Hediye listelerinde açık ara lider

Araştırma şirketi Nielsen'in yaptığı çalışmada yılbaşı hediyesi olarak en çok arzulanan teknolojik hediyeler belli oldu.

Hediye listelerinde açık ara lider
Hediye listelerinde açık ara lider
GİRİŞ 18.11.2011 17:42 GÜNCELLEME 18.11.2011 17:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'te yer alan bir habere göre Apple'ın sevilen iOS cihazları, insanların en çok arzu ettiği hediye olma ünvanını kazandı.

Nielsen'in yaptığı araştırmada, 6 - 12 yaş arası çocukların %44'ü yılbaşı hediyesi olarak iPad istediği ortaya çıktı.

Geçen sene de en çok arzulanan hediye olma ünvanını, %31 ile iPad'di. iPad'i takip eden ürünler ise %30 ile iPod Touch ve %27 ile iPhone oluyor.

Aynı yaş aralığında, %25'lik bir kesim ise; bilgisayar, Apple ürünü olmayan bir tablet veya Nintendo 3DS konsolunu yılbaşı armağanı olarak istiyor. 

13 yaş ve üzerine göz attığımızda ise iPad, %24 ile arzulanma liderliğini sürdürüyor. Hemen ardından gelen bilgisayar ise %18'de kalıyor.

:: Yılbaşı için olmasa da, sizin en çok istediğiniz teknolojik hediye nedir?

(ShiftDelete.Net)

YORUMLAR 1
  • Sultan Murat 12 yıl önce Şikayet Et
    Kalem veya kitap. gerisi boş bence. Biriyle yazarak diğeriyle de okuyarak kendimizi geliştiririz. İkisi de dolu dolu bir armağandır. Hem erkek hem kadın, hem alim hem muallim hem de talebe için en anlamlı hediye kalemdir. Yazmak, bomboş ve bembeyaz bir kağıdı anlamlı hale getirerek kağıtla muhabbet etmek çok güzel. Kağıt bahane.. "Ben"le konuşmak, tartışmak, beni tanımak ve öğrenmek asıl mesele. Aynı duyguları ipad'e yazarken hissedemiyorum maalesef.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu